1,5 planshus Oden med övervåning att inreda - Älvsbyhus

Oden – 101,5 + 53,6 m²

En mellanstor och uppskattad husmodell där vardagsrum och kök står i nära förbindelse centralt i huset. Hall, och groventré ligger tillsammans med ett väldisponerat rum för klädvård i husets andra del.

Priset för Oden – 101,5 + 53,6 m² inflyttningsklart inkl. grund och leverans.
Kontakta säljare

Exteriör visning

Se/rotera Oden exteriört i 3D. Klicka och dra för att rotera huset.

Öppna den virtuella visningen +

Interiör visning

Se/rotera Oden interiört i 3D. Klicka och dra för att rotera huset.

Öppna den virtuella visningen +

Huset med plats för hela familjen

Oden består av tre stora sovrum och ett rymligt kök med plats för hela familjen. Från vardagsrummet leder altandörren rakt ut i trädgården eller ut på altanen. Sovrummet på 10 m² kan tas bort för att få ett större vardagsrum. Huset kan förses med gavelbalkong och övervåningen kan förses med takkupa på fram- eller baksidan. Oden kan kombineras med carport/garage. Huset kan fås med 45° taklutning eller med förhöjt väggliv och 34° taklutning. Husmodellen kan även fås spegelvänd. Din säljare hjälper dig med vilka tillval som finns för just din favoritmodell av 1,5-planshuset Oden.

Förberedd övervåning

 

Om ni behöver ytterligare utrymme är det relativt enkelt att färdigställa den inredningsbara övervåningen på 53,6 m². Till övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet.

Inspirationsbilder Oden - 101,5 + 53,6 m²

Alla inspirationsbilder
Alla inspirationsbilder

Energiförbrukning

Nedan tabell visar beräknad specifik energiförbrukning för värme, varmvatten, ventilation och fastighetsenergi för ett Oden. Beräkningen gäller för hus med oinredd vind och vid normal användning vid 21°C inomhustemperatur. Hushållsel tillkommer.


Malmö 3900 kWh
Stockholm 4200 kWh
Luleå 6600 kWh

Beställ vår nya huskatalog fylld med vackra hus och inspiration!

Beställ katalog

Nyhetsbrev

Om du är intresserad av att få löpande information om objekt i vissa områden kan du prenumenera på våra e-postutskick här.