Vinkelhus Saga med öppen planlösning/övervåning - Älvsbyhus

Saga – 4 rum och kök, 125,8 m²

Saga är vår senaste husmodell, ett vinkelhus med övervåning och förhöjt väggliv på ena delen av huset (med 34° taklutning). Modellen bjuder på stora umgängesytor, generöst badrum och många ljusinsläpp.

Priset för Saga – 4 rum och kök, 125,8 m² inflyttningsklart inkl. grund och leverans.
Kontakta säljare

Exteriör visning

Se/rotera Saga exteriört i 3D. Klicka och dra för att rotera huset.

Öppna den virtuella visningen +

Interiör visning

Se/rotera Saga interiört i 3D. Klicka och dra för att rotera huset.

Öppna den virtuella visningen +

Förhöjt liv och övervåning

Vår nya husmodell Saga är ett helt nytt vinkelhus med övervåning och förhöjt väggliv på ena delen av huset. Med en öppen planlösning och ett stort kök erbjuder Saga gott om plats för umgänge och familj. Då huset är försett med förhöjt väggliv skapas extra rymd och luft på övervåningen efter att du inrett den. Saga passar utmärkt till den smala eller lite mindre tomten – och för dig som söker ett stort hus med möjlighet att själv utforma övervåningen efter dina behov. Uteplatsen ligger i ett skyddat läge inne i vinkeln. Sovrummet på 17,8 m² kan tas bort för att få ett större vardagsrum. Saga kan kombineras med carport/garage. Husmodellen kan även fås spegelvänd. Din säljare hjälper dig med vilka tillval som finns för just din favoritmodell av vinkelhuset Saga.

 

Förberedd övervåning

 

 

Den inredningsbara övervåningen på 48,8 m² är förberedd för en utökad bostadsyta och kan relativt enkelt färdigställas när ni önskar mer utrymme. Till övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet.

Inspirationsbilder Saga - 4 rum och kök, 125,8 m²

Alla inspirationsbilder
Alla inspirationsbilder

Energiförbrukning

Nedan tabell visar beräknad specifik energiförbrukning för värme, varmvatten, ventilation och fastighetsenergi vid normal användning och 21°C inomhustemperatur för Saga.
Hushållsel tillkommer.


Malmö 4900 kWh
Stockholm 5300 kWh
Luleå 8400 kWh

Beställ vår nya huskatalog fylld med vackra hus och inspiration!

Beställ katalog

Nyhetsbrev

Om du är intresserad av att få löpande information om objekt i vissa områden kan du prenumenera på våra e-postutskick här.