1,5 planshus Torgrim med övervåning att inreda - Älvsbyhus

Torgrim – 4 rum och kök, 121,4 + 64,1 m²

I rymliga husmodellen Torgrim kretsar mycket runt köket och vardagsrummet som upptar en stor del av huset yta och ligger centralt placerat. Från sovrummet nås trädgården precis som från vardagsrummet.

Priset för Torgrim – 4 rum och kök, 121,4 + 64,1 m² inflyttningsklart inkl. grund och leverans.
Kontakta säljare

Exteriör visning

Se/rotera Torgrim exteriört i 3D. Klicka och dra för att rotera huset.

Öppna den virtuella visningen +

Interiör visning

Se/rotera Torgrim interiört i 3D. Klicka och dra för att rotera huset.

Öppna den virtuella visningen +

Huset med stor och öppen planlösning

Torgrim har en öppen planlösning där kök och vardagsrum sitter ihop, totalt 61 m². Två större sovrum och stort badrum och en liten extra toalett. Om fler sovrum önskas kan ett extra sovrum på 8,3 m² kan läggas till i vardagsrummet. Huset kan förses med gavelbalkong och övervåningen kan förses med takkupa på fram- eller baksidan. Torgrim kan kombineras med carport/garage. Huset kan fås med förhöjt väggliv och 34° taklutning. Husmodellen kan även fås spegelvänd. Din säljare hjälper dig med vilka tillval som finns för just din favoritmodell av 1,5-planshuset Torgrim.

Förberedd övervåning

 

I den inredningsbara övervåningen på 64,1 m² ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet.

Inspirationsbilder Torgrim - 4 rum och kök, 121,4 + 64,1 m²

Alla inspirationsbilder
Alla inspirationsbilder

Energiförbrukning

Nedan tabell visar beräknad specifik energiförbrukning för värme, varmvatten, ventilation och fastighetsenergi för Torgrim. Beräkningen gäller för hus med oinredd vind och vid normal användning vid 21°C inomhustemperatur. Hushållsel tillkommer.


Malmö 4900 kWh
Stockholm 5300 kWh
Luleå 8100 kWh

Beställ vår nya huskatalog fylld med vackra hus och inspiration!

Beställ katalog

Nyhetsbrev

Om du är intresserad av att få löpande information om objekt i vissa områden kan du prenumenera på våra e-postutskick här.