5 anledningar till att du vågar köpa hus i kristider

Det är en speciell situation som råder i världen och många känner osäkerhet inför framtiden. För dig som drömmer om och planerar att bygga hus kanske osäkerheten känns ännu tydligare. Vågar vi bygga hus just nu?

1. Vi står trygga som hustillverkare

Vi har högsta AAA-ranking ekonomiskt och kan därför med all säkerhet leverera ditt hus, men vi finns också kvar för garanti och säkerhet efteråt. Vi har varit Sveriges största hustillverkare 20 år i följd, ligger i topp i kundnöjdhet och har levererat över 43 000 hus.   

2. Vi erbjuder marknadens bästa betalningsvillkor

Vi har inte bara marknadens lägsta priser. Hos oss betalar du ingenting förrän huset är helt färdigt och godkänt. 

3. Vi erbjuder fasta priser utan överraskningar 

Genom att erbjuda totalentreprenad får du ett fast pris och en kalkyl som håller. Våra priser inkluderar både grund och nyckelfärdigt hus, så du behöver aldrig oroa dig för ekonomiska överraskningar.

4. Vi bygger smart

Att bygga smart innebär inte bara en låg boendekostnad. Du behöver inte heller oroa dig över att sälja ditt hus med förlust om det skulle komma till den punkten, utan snarare tvärtom.

5. Vi inkluderar Trygghetspaketet

Om det värsta skulle hända så inkluderar vi ett kostnadsfritt avbokningsskydd till alla privatpersoner som köper ett Älvsbyhus före 1 september 2021. En extra försäkring för att du ska kunna känna dig trygg med ditt husköp.

Med andra ord, vi har ett upplägg som gör att du kan fortsätta planera för ditt liv här och nu utan att behöva oroa dig för hur omvärlden ser ut om ett år. Skulle du inte längre ha den ekonomiska möjligheten att fullfölja genomföra din husaffär, så gäller vårt avbokningsskydd.

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan