Nyproduktion

Linnéa | Uddevalla

Ort

Uddevalla

Adress

Hogstorp 135, Uddevalla

Visa på karta

Husmodell

Linnéa

4 195 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Nybyggt Linnéa i idylliskt läge, Uddevalla

Nu har du chansen att flytta in i ett helt nybyggt enplanshus Villa Linnéa i Hogstorp, Uddevalla. Drömmer du om ett modernt, billigt och bekvämt hem i en idyllisk lantlig miljö? Då är detta nybyggda Älvsbyhus det perfekta valet för dig!

Mer om objektet

Denna Villa Linnéa färdigställdes 2024 och sträcker sig över generösa 129 m² i smakfulla materialval. Huset präglas av väl tilltagna rum där det erbjuds stora sociala ytor och en strategiskt placerad sovrumsdel. Huset inrymmer hela fyra rum och kök varav tre sovrum med potential att även skapa ett fjärde. Utöver detta finner ni ett större badrum, toalett, groventré med tvättstuga samt ett väl tilltaget vardagsrum med matplats i öppen planlösning med köket, en naturlig samlingspunkt för hel familjen.

Beläget i ett fridfullt och avskilt område, erbjuder detta hem en oas av lugn och ro samtidigt som det är bekvämt beläget för en modern livsstil. 

Med dubbelgarage på 38 m² får du gott om plats för både bilar och förvaring, vilket ger dig extra utrymme att njuta av din fritid utan bekymmer. 

Det lantliga läget erbjuder inte bara vacker natur och frisk luft, utan ger dig också närhet till Torp Köpcentrum och centrala Uddevalla, som endast är en kort bilresa bort. På bara 5-10 minuter kan du nå både shopping och nöjen, samtidigt som du återvänder till din fridfulla tillflyktsort efter en hektisk dag.

Tomten är i dagsläget grovplanerad vilket gör att ni har möjlighet att forma trädgården utifrån tycke och smak. Med möjlighet till både grönytor, planteringar och altan i härligt söderläge finns alla möjligheter att skapa en lantlig idyll.

Varmt välkomna att anmäla intresse!

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Kenan Devic

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan