Tomt

Björnsholmens Marina, Skellefteå

Ort

Skellefteå

Adress

Björnsholmsvägen

Visa på karta

5 550 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Placera husmodell på tomt

Visning lör 4/11 kl 12.00 - 14.00

Välkommen på tomtvisning i Björnsholmens Marina!
I området finns 18 stycken fina tomter med ett högt och vackert läge över vattnet omgärdat av härlig natur och badmöjlighet. Tomterna är stora, mellan 2 031 m² - 2  815 m² där alla tomter dessutom erbjuds egen båtplats!

Mer om tomterna

  • Till Skellefteå centrum tar det ca 15 minuter med bil, bussförbindelse finns.
  • Till Northwolt tar det ca 10 minuter med bil.  
  • I grannbyn Södra Bergsbyn finns skola åk 1-6

Tomterna är väl förberedda till köparen, bara att börja bygga! Vatten, avlopp samt elström är framdraget till tomtgräns, anslutningsavgiften betalas av köpare.

Området är detaljplanerat till en byggrätt för huvudbyggnad på 150 m² med en nockhöjd på max 7,5 m, komplementbyggnad på 50 m² med en nockhöjd på max 4,5 m. Dessutom ges möjlighet att bygga en friggebod samt en Attefallsbyggnad. Ta chansen och bygg din bostadsdröm i denna skärgårdsmiljö!

Här kan ni exempelvis bygga ett Villa Henrik, ett stort 1,5-planshus som ger er fantastisk utsikt med det gemensamma vardagsrum och kök som brer ut sig över husets långsida! Här har vi utrustat huset med bland annat förhöjt väggliv och takkupa för en härlig övervåning – men det är fritt upp till köparen att anpassa huset efter egna önskemål! Med ett rymligt dubbelgarage så får ni plats för både förvaring och bil, totalkostnad för bygget blir 5 551 480 kronor.

Lördagen den 4 november klockan 12.00 - 14.00 visar vi området och berättar mer om hur ni kan förverkliga er husdröm i vackra Björnsholmen. På plats finns även Nordea som är vår samarbetspartner och kan guida er hela vägen kring finansieringen av ert nya hem! Varmt välkomna!

Tomterna förmedlas av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Johanna Udd

Västerbottens län

Telefonnummer

+46 73-022 91 16

Adress

Stöcke 59, 905 80, Umeå

Fler tomter

Västerbottens län Skellefteå

Skellefteå

2 721 975 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan