Tomt

Eriksöre, Kalmar

Ort

Kalmar

Adress

Vindvägen 13, 38693 Färjestaden

Visa på karta

Husmodell

Göran

4 640 205 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Se husmodell på tomt

Fritt och trivsamt läge vid Kalmarsunds böljande vågor

Med några få minuters bilfärd från såväl Färjestaden som Kalmar finner vi attraktiva Eriksöre, en trivsam Ölandspärla placerad vid vattnet strax söder om Färjestaden.

Mer om tomten

Här, med några hundra meter från Kalmarsunds böljande vågor och ett fritt och trivsamt läge, finner vi en perfekt tomt för dig som vill skapa din framtida drömbostad.

Tomten erbjuder 1208  generösa kvadratmeter som skulle kunna ge möjlighet till en byggnad om ca. 150 kvm byggyta i 1,5 plan samt 50 kvm garage, 30 kvm attefallhus och friggebod/uterum om 10 kvm. Kommunalt vatten och avlopp anslutet och klart! Fiber och el finns i gatan men är i dagsläget inte anslutet.

Här ges ett förslag med Villa Göran men du som köpare kan välja bland våra hustyper, se våra husmodeller här. Göran är ett inbjudande och flexibelt enplanshus på 129 m², anpassat för olika typer av familjer. 

Priset avser ett totalpris med en del tillval men vissa priser är uppskattade. Se bifogad produktionskalkyl, vad som ingår och vilka delsummor som är angivna.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information tel: 073-037 56 00 e-post: thomas.birgersson@alvsbyhus.se

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Thomas Birgersson

Jönköpings län

Telefonnummer

+46730375600

Adress

Jakobsbergsvägen 2, 394 71, Kalmar

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan