Tomt

Forshälla, Uddevalla

Ort

Uddevalla

Adress

Sjöhagevägen 38, Uddevalla

Visa på karta

Husmodell

Frida

4 150 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Placera hus på tomt

Med havet som utsikt

Drömmer ni om att få bygga erat drömhus där ni har havet precis framför er med strålande utsikt från er fastighet? Fantastisk tomt ute vid Forshälla-Berg som ligger längs med kustremsan mellan Ljungskile och Uddevalla. 

Mer om tomten

Här kan ni t ex bygga enplanshuset Villa Frida på 107 m², till en totalkostnad på  4 150 000 kr, inkl.  f hus och tomt.

Här finner ni tre sovrum där ni ena sovrummet har ett master bedroom med eget badrum och klädkammare. Vidare i huset finner ni en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ni har många härliga stunder som väntar er. Till sist får ni även ett till badrum och tvättstuga.

Men du väljer fritt bland våra andra husmodeller, planlösningar och tillval.

Mer om området

Sjöhagevägen ligger längs med kustremsan mellan Ljungskile och Uddevalla där det finns oändliga smultronställen till badplatser och strövområden. Till Uddevalla centrum har ni 12 minuters bilfärd, till Torp köpcentrum har ni ca 10 minuter och även till Ljungskile har ni 10 minuter där allt inom handel, restauranger, kommunikationer och skolor finns. 

Från Fastigheten har ni en smidig väg ner till havet där ni har flera bryggor. Önskar ni att åka ut till havs kan ni ansöka om båtplats för att ta er en tur ut bland de olika holmarna runt om i skärgården. Tomten är på 1 024 m² och ligger utanför detaljplanerat område. Idag är inga anslutningsavgifter så som fiber, el, vatten eller avlopp betalt utan bekostas utav nästa ägare. 

Värt att veta när man bygger är att man får låga driftkostnader, begränsat underhåll och befrielse från fastighetsavgift i 15 år. 

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Kenan Devic

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan