Tomt

Glanshammar, Kumla

Ort

Kumla

Adress

Glanshammar, Kumla

Visa på karta

3 139 125 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Endast en tomt kvar!

Nu finns endast en fin tomt kvar i Glanshammar Kumla, cirka 2 000 m² stor. Tomten är förberedd för byggnation och du väljer själv fritt mellan våra husmodeller.

Mer om tomten

Här kan du till exempel välja att bygga vår Villa Linneá på 129 m² för  totalt 3 139 125 kr, nyckelfärdigt inklusive tomt. 

Linnéa levereras med tre sovrum, det största har direkt tillgång till en rymlig klädkammare. För en större familj med behov av ytterligare ett sovrum går det som tillval att få som en del av vardagsrummet.

Med ett badrum och en mindre toalett behöver man sällan trängas. Vardagsrummet är öppet mot köket och innanför köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Här finns också värmepumpen som ser till att ni får en behaglig och ekonomisk uppvärmning året runt. 

Linnéa är det perfekta enplanshuset för såväl mindre som större familjer och det till ett av marknadens absolut bästa priser.

Tomten är cirka 2 000 m² stor och förberedd för byggnation.

Körbeskrivning: Från E18 mot Glanshammar sedan mot Lillkyrka. Innan ni kommer till Lillkyrka sväng vänster mot Hagalund. Kör mot Hagalund se skyltning tomterna ligger på vänster sida av vägen.

Bilder

Vi hjälper dig gärna

Therese Limberg

Västmanlands län

Telefonnummer

+46 76 8206070

Adress

Månsbo 129, 726 92, SKULTUNA

Joacim Engzell

Västmanlands län

Telefonnummer

+46 70 2983350

Adress

Månsbo 129, 726 92, SKULTUNA

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan