Tomt

Hindås, Härryda

Ort

Härryda

Adress

Haråsvägen 17, Hindås

Visa på karta

Husmodell

Linnéa

3 985 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Placera husmodell på tomt

2 tomter i centrala Hindås

Tomter belägna i ett centralt läge mitt i villakvarteret i Hindås. I närområdet hittar man skola, förskola, service och kommunikationer. Det finns ett positivt förhandsbesked med generösa byggrätter för 1 – 1 ½-planshus samt garage eller carport.

Mer om tomten

Endast två tomter kvar!

Nu finns endast två tomter kvar, tomt C och D. Här kan du exempelvis bygga 1,5-planshuset  Villa Lasse men det går även att välja andra hus ur vårt sortiment. Köparen erbjuds möjlighet till 2-5 års amorteringsfritt på sin nya bostad och behöver inte betala något förrän bostaden står klar.

Sammanfattningsvis erbjuder dessa tomter i Hindås alla förutsättningar för att skapa ett trivsamt och funktionellt hem i harmoni med naturen. Det är en fantastisk möjlighet att bygga ditt drömhus med stöd av vårt expertis och kvalitet samt förmånliga finansieringslösningar. 

Område

Omgivningarna kring denna fastighet i Hindås erbjuder en perfekt kombination av naturskönhet och bekvämligheter. Hindås, som ligger i Härryda kommun, är känt för sin vackra natur med sjöar och backhoppning tack vare sitt höga läge. Detta område har också enkel tillgång till väg 40, vilket gör det möjligt att nå Borås eller Göteborg på bara dryga 20 minuter.

I närområdet finns Hindås centrum, där du hittar en livsmedelsbutik, ett bibliotek och en pizzeria. Det går både buss och tågförbindelser som tar dig till Göteborg eller innerstaden på kort tid. När det kommer till rekreation är naturen verkligen runt hörnet. Vintertid kan ni njuta av fina skidspår och under sommarhalvåret erbjuder Västra Nedsjön badmöjligheter samt vandringsleder för den aktiva familjen.

Skolorna i Hindås inkluderar grundskolor för klasserna F-5 samt 4-9, vilket gör området idealiskt för barnfamiljer. Utöver detta är Hjortviken under utveckling och kommer inom kort att erbjuda hotell och spa-anläggningar för både lokalbefolkningen och besökare att njuta av.

Denna fastighet i Hindås ger dig möjlighet att bo nära både naturen och moderna bekvämligheter, vilket skapar en perfekt balans.

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Emelie Hamnes

Västra Götalands län

Telefonnummer

+46 72-973 03 95

Adress

EA Rosengrens gata 19, 421 31, Västra Frölunda

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan