Tomt

Låssby, Torslanda

Ort

Göteborg

Adress

Innegårdsängen 3, Torslanda

Visa på karta

Husmodell

Fanny

4 995 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Villatomt i avkopplande miljö med färdigt förhandsbesked

Välkommen till Låssby i Torslanda. Här erbjuds en tomt i lugn och avkopplande miljö nära natur och hav. Här kan du bygga ett nyckelfärdigt hus med cykelavstånd till det mesta.

Mer om tomten

Torslanda erbjuder en vacker kustmiljö med närhet till havet och fina möjligheter till bad, rekreation och naturupplevelser. Det finns gott om fritidsaktiviteter som fotboll, handboll, tennis, ridskola och golfbanor. På Torslanda Torg hittar du det mesta som behövs i form av butiker, restauranger och service och till centrala Göteborg tar du dig enkelt med buss.

Nu har vi förmånen att erbjuda detta nybyggnadsprojekt. Här ges ett förslag med Älvsbyhus Villa Fanny till ett totalpris av 4 995 000 kr inklusive inflyttningsklart hus, tomt, markarbete och anslutningsavgifter m.m, men du som köpare kan välja fritt bland alla våra husmodeller.Det är svårt att inte falla för Villa Fanny som är ett gavelställt 1,5-planshus om 107 m² + 56 m² (inredningsbar övervåning). Huset levereras med två sovrum samt möjlighet till ytterligare ett sovrum på entréplan, varav det största sovrummet med egen walk-in-closet och wc. Det stora vardagsrummet och köket bjuder in till umgänge och har direkt tillgång till trädgården. För en köpare finns möjligheter att göra tillval på villan vid behov.Priset avser ett totalpris med en del tillval men vissa priser är uppskattade. Se bifogad produktionskalkyl för mer information om vad som ingår och vilka delsummor som är angivna.Missa inte att vi säljer en till tomt precis bredvid med samma koncept.Älvsbyhus har fasta priser och du betalar ingenting för huset förrän det är slutbesiktigat.Kontaktperson på Älvsbyhus är Emelie Hamnes, tel: 072 973 03 95, mejl: emelie.hamnes@alvsbyhus.se

 

Jag hjälper dig gärna

Emelie Hamnes

Västra Götalands län

Telefonnummer

+46 72-973 03 95

Adress

EA Rosengrens gata 19, 421 31, Västra Frölunda

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan