Tomt

Norsesund, Lerum

Ort

Lerum

Adress

Norsesundsvägen 145, Alingsås

Visa på karta

Husmodell

Lasse

3 680 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Fin naturskön tomt med endast ett par minuters gångavstånd till sjön Sävelången!

Med ett högt fint läge i gemytliga och omtyckta Norsesund finns denna tomt om 984 m² att förvärva och där Älvsbyhus kommer att bygga nyproduktion. Här bor man mitt i underbar natur och från tomten ser man sjön Sävelången glimta förbi och för att gå ned dit tar det endast ett par minuter.

Mer om tomten

Tomten ligger utanför detaljplanerat område, vilket innebär att man som köpare av tomten har större frihet att välja det hus man vill från Älvsbyhus sortiment.

Här kan du till exempel bygga ett 1,5-planshus, Villa Lasse till en totalkostnad på 3 680 000 kr, inklusive tomt. 

Här har du allt du behöver. Ett ljust och öppet kök/vardagsrum med fönster längst hela långsidan, ett rymligt sovrum, badrum med tvättstuga och ett förråd i anslutning till detta. Tillhör du dem som gärna tar en bastu efter löprundan så går det enkelt att förvandla förrådet till bastu som tillval.

Lasse är enkelt att skräddarsy helt efter dina behov och intressen. Den inredningsbara övervåningen väljer du själv hur den ska se ut innan inflyttning. Kanske vill du ha ett extra sovrum, en ateljé eller ett stort lekrum.

Huset går dessutom att få med tillvalet 34 graders taklutning med förhöjt väggliv. Det gör ytan på övervåningen rymligare. Även takkupa är ett populärt tillval och gör övervåningen både ljusare och luftigare. Till den inredningsbara övervåningen ingår alltid trappa, fönster, underlagsgolv och förberedelser för vvs, el och data.

Produktionskostandskalkyl för detta husexempel är ca 3 680 000 kr och innefattar totalkostnad för tomt, hus, grovplanering tomt, anslutningsavgifter till gemensamt avlopp, djupborrad brunn, el & fiber mm, bygglovskostnader och lagfart (ej pantbrev).

Läs mer här

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Emelie Hamnes

Västra Götalands län

Telefonnummer

+46 72-973 03 95

Adress

EA Rosengrens gata 19, 421 31, Västra Frölunda

Fler tomter

Västra Götalands län Gråbo, Lerum

Olstorpsvägen 83, Gråbo

4 945 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Västra Götalands län Stenkullen, Lerum

Flylidenvägen 33, Stenkullen

5 067 675 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan