Tomt

Rimbo, Norrtälje

Ort

Norrtälje

Adress

Mälhamravägen 81, 762 94 Rimbo

Visa på karta

Husmodell

Linnéa

4 390 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Se husmodell på tomt

Två stora tomter med lantligt läge i vackra Mälhamra

Bygg nytt i Mälhamra, perfekt område att bo på för dig med intresse för häst eller hund. Bygg Älvsbyhus populära enplanshus Villa Linnéa om 129 m² på tomt invid Mälhamra gård. Här bor du lantligt och fint på stor tomt om hela 2925 m². Två tomter finns reserverade för Älvsbyhus. Vilken av dem vill du ha? 

Mer om tomterna

Området som nu skapas ligger fridfullt beläget utom planlagt område vilket innebär stor frihet för dig att bygga vilket hus du önskar, stort eller litet. Tomterna är stora och förberedda med infartsväg. Säljaren erbjuder anslutning till gemensamt vatten och avlopp och el och fiber finns i närheten.
Här är ett tillfälle att skapa det boende som passar just dig i en lantlig och fridfull miljö med perfekt funktion för dig och din familj, din häst och/eller hund. Har du inte hästintresse finns fantastiska strövområden med allt vad naturen erbjuder. 

Husförslaget är vårt populära Villa Linnéa på 129 m², men flera av våra husmodeller från Älvsbyhus passar på tomten. Här bor du med låg driftskostnad i ett modernt hus med 15 års fri fastighetsavgift. Ett härligt hus med fantastiskt god driftsekonomi. Ex. Beräknad energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel 4 681 kWh/år.
Den som äger en obebyggd tomtmark ska betala 1 procent av taxeringsvärdet i statlig fastighetsskatt. När fastigheten är bebyggd, slutbesked utfärdats och fastighetsdeklarerats till Skatteverket, blir fastigheten befriad från fastighetsavgift under 15 år.

Priset är baserat på tomt inklusive husmodell Villa Linnéa från Älvsbyhus. Du väljer själv vilka tillval du önskar. Ett flertal är redan inräknade i priset. 

Åk ut och känn in miljön, besök gården och få en känsla för helheten. Kontakta sedan mäklaren eller Älvsbyhus för mer information. 

Älvsbyhus husmodell Villa Linnéa går att titta på live på husutställningen Nybygget invid Arlanda. Nybygget är öppet onsdagar 14-19 samt lördagar och söndagar 11-16 (Läs gärna mer och se adress och vägbeskrivning på nybygget.se) 

Kontakta Jan-Erik Kronosjö tel. 070-864 96 50, sollentunakontoret@alvsbyhus.se för mer information och visning. 
Fastighetsmäklare Jonas Wallin tel. 070 - 530 98 30, jonas.wallin@smg.se Fastighetsmäklare Jonas Wallin ansvarar enbart för köpeavtalet avseende fastigheten / tomten.

Kort om Mälhamra hästgård & anläggningen

Populära Mälhamra gård är beläget endast 6 minuters bilväg från Roslagsbanans station Ekskogen som tar dig hela vägen in till Östra station. 

Gårdsägaren av Mälhamra gård erbjuder möjligheten att nyttja faciliteterna på gården till ett mycket förmånligt pris. Här erbjuds inackordering med tillgång till ridbanor och långa och etablerade ridvägar i skog och mark. Allt för ett harmoniskt liv med din häst i lantlig miljö som ligger centralt beläget i regionen med bra pendlingsavstånd till både Arlanda, Uppsala, Norrtälje eller Stockholm.

Mälhamra har drivit hästverksamhet sedan år 2000, företrädesvis inriktat på inackorderingar. Idag finns drygt 30 hästar på gården. De har separata sto och valackhagar. Totalt finns ca 22 hektar inhägnad betesmark. Nuvarande stall uppfördes 2003 och innehåller 28 boxar, spolbox, foderkammare, täckesrum och sadelkammare. Vidare finns en stor uppvärmd Bodega för fika, kurser och samkväm. Utomhus finns en belyst ridvolt och en ovalbana och passraka.

Befintlig ovalbana kommer att rustas upp och i dess mitt byggs en belyst ridbana på 40 x 80 m. Därtill kommer ytterligare ett stall att uppföras. Det blir ett s.k lösdriftstall för 32 hästar med foderbord och ligghallar. Det befintliga stallet kommer att renoveras både in och utvändigt. I mån av tillgång finns tillgång till övernattningslägenhet på 100 kvm ovanpå stallet att hyra till självkostnadspris för gästande övernattare.

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Jan-Erik Kronosjö

Stockholm

Telefonnummer

+46 70 8649650

Adress

Stupvägen 85, 191 40, Sollentuna

Fler tomter

Väddö Kustväg 250, 764 91 Väddö

3 490 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Toftingedalsvägen

3 145 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan