Tomt

Solvik, Eskilstuna

Ort

Eskilstuna

Adress

Vikenvägen, Solvik

Visa på karta

Husmodell

Sofia

4 519 820 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Placera husmodell på tomt

Bygg nytt i naturskön miljö

Välkommen till Solvik. Med ett enastående läge intill Vikenvägen finns nu möjligheten att förverkliga din husdröm i en naturskön och eftertraktad miljö.

Mer om tomten

Belägen nära Mälaren, omgiven av vacker natur och fridfullhet, utgör dessa tomter den perfekta platsen för dig som söker harmoni och avskildhet samtidigt som du är nära både vatten och grönområden.

På några minuters bilavstånd finns Folkesta handelsområde och åt andra hållet Torshälla. Här finns bland annat välsorterade matbutiker, skolor, restauranger, systembolag, flera träningsanläggningar och annan samhällsservice. För dig som pendlar finns E20 som tar dig till Stockhlm, Västerås och Örebro.

I kalkylen finns prisförslag med Älvsbyhus Villa Sofia men det är möjligt att välja bland andra husmodeller också, prisförslag på andra modeller fås via kontakt med Janne Snellman vars kontaktuppgifter du hittar nedan.

Villa Sofia passar dig som är ute efter ett flexibelt och öppet enplanshus med ordentlig plats för förvaring. Två av tre sovrum har egen klädkammare. I direkt anslutning till entrén finns en tredje klädkammare - och möjlighet att sätta in den garderobslösning du själv önskar. Som tillval kan du enkelt förvandla förrådet i badrummet till bastu. 

Det praktiskt u-formade köket ger dig ordentligt med arbetsytor. Den öppna och luftiga planlösningen mellan kök och vardagsrum gör också huset socialt och lätt att umgås i.

Totalpris på Villa Sofia inkl. tomt och myndighetsavgifter cirka 4 519 820 kr.

För mer information om husmodeller och kalkyler, kontakta Janne Snellman på Älvsbyhus i Strängnäs. Tel: 073-042 06 44 E-post: janne.snellman@alvsbyhus.se

För mer information om tomterna, kontakta Nina Ekberg på Fastighetsbyrån i Eskilstuna. Tel: 070-959 45 45 E-post: nina.ekberg@fastighetsbyran.se

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Janne Snellman

Södermanlands län

Telefonnummer

+4673-0420644

Adress

Sysslomansvägen 1, 645 71, Strängnäs

Fler tomter

Stenkvista, Eskilstuna

3 980 200 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Eskilstuna, Ärla

4 016 665 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan