Tomt

Sorunda, Nynäshamn

Ort

Nynäshamn

Adress

Sandavägen 55, Sorunda Nynäshamn

Visa på karta

Husmodell

Alvar

3 756 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Bygg energisnålt på lantlig tomt

Möjlighet att bygga och bo lantligt på fin tomt med gångavstånd till förskola. Pris från 3 756 000 kr inklusive hus, tomt och kommunalt VA.

Mer om tomten

Här finns möjlighet att bygga Älvsbyhus populära 1,5-plansvilla Alvar på lantlig tomt i Sorunda, Nynäshamns kommun.

Här bor du lantligt och fint på tomt om ca 885 m² som är avstyckad och klar, fler tomter finns i området. Gångavstånd till förskola.

Villa Alvar bjuder på entréplan om 85 m² med delvis integrerat kök/vardagsrum för både socialt häng och lugna middagar. Lägg därtill två klädkammare i praktisk anslutning till sovrummet, en rymlig tvättstuga och ett stort badrum med förråd.

På den oinredda övervåningen om 45 m² finns möjlighet att inreda 1-3 rum och här bestämmer du helt själv hur du vill göra. Kanske är ni en växande familj och vill vänta med att inreda övervåningen eller kanske vill ni direkt göra plats för fler sovrum och allrum? Till den inredningsbara övervåningen ingår alltid trappa, fönster, underlagsgolv och förberedelser för VVS, el och data.

Alla våra 1,5-planshus går dessutom att få med tillvalet 34 graders taklutning och förhöjt väggliv. Detta gör ytan på övervåningen rymligare, även takkupa är ett populärt tillval och gör övervåningen ljusare och luftigare.
Fler husmodeller från Älvsbyhus passar på tomten.
Här kan du bo med en låg driftskostnad i ett modernt hus med 15 års fri fastighetsavgift i ett härligt hus med fantastiskt god driftsekonomi. Exempelvis beräknad energi för varmvatten och uppvärmning exklusive hushållsel 3343 kWh/år.

Pris från: 3 756 000 kr inklusive hus, tomt och kommunalt VA
Adress: Sandavägen 55 148 96 Sorunda, Nynäshamns kommun
Antal kvm: 85 inredd yta + 45 oinredd yta
Byggyta: 104 m²
Tomtvisning 28/1 kl 13-15 (visas av Jan-Erik Kronosjö 070-864 96 50)

Priset är baserat på Villa Alvar från Älvsbyhus och du väljer sedan själv vilka tillval du önskar. Även andra husmodeller passar på tomten. Kontakta Jan-Erik Kronosjö 070-864 96 50 sollentunakontoret@alvsbyhus.se för mer information och visning. Det går även bra att åka och titta på tomten själv.

Den som äger obebyggd tomtmark betalar 1% av taxeringsvärdet i statlig fastighetsskatt, när fastigheten sedan är bebyggd och slutbesked utfärdats och fastighetsdeklarerats till Skatteverket, blir fastigheten befriad från fastighetsavgift under 15 år.

I Älvsbyhus visningshus Villa Linnéa på husutställningen Nybygget vid Arlanda finns möjlighet att titta på tillval. Nybygget är öppet onsdagar 14-19 samt lördagar och söndagar 11-16.

 

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Jan-Erik Kronosjö

Stockholm

Telefonnummer

+46 70 8649650

Adress

Stupvägen 85, 191 40, Sollentuna

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan