Tomt

Sorunda, Nynäshamn

Ort

Nynäshamn

Adress

Sandavägen 55, 148 96 Sorunda

Visa på karta

3 430 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Tomt med naturnära läge i Sorunda

Nu finns möjlighet att bygga nytt i Sorunda, ett lantligt och fint läge på friköpt tomt om ca 885 m² som är avstyckad och klar. Bygg energisnålt parhus och bo med låg månadskostnad, det ger dig pengar över till annat!

Mer om tomten

Nu kan du bygga Älvsbyhus populära 1,5-planshus parhus Villa Lasse på lantlig tomt i Sorunda, Nynäshamns kommun med kommunalt vatten och avlopp. Här bor du lantligt och fint på friköpt tomt om ca 885 m² som är avstyckad och klar. Gångavstånd till förskola.

Prisförslaget är baserat på parhuset Villa Lasse från Älvsbyhus och är inklusive många tillval och friköpt tomt inklusive kommunal VA-anslutning. Parhuset byggs i tomtgräns.

Villa Lasse är en husmodell som passar både den mindre familjen och ensamhushåll, eller par utan barn. Entréplan om 63 m² rymmer ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Badrum med dusch, hall med klädkammare och sovrum med plats för dubbelsäng. 

Villa Lasse är enkelt att skräddarsy helt efter dina behov och intressen. Den inredningsbara övervåningen väljer du själv hur den ska se ut. Kanske vill du ha ett extra sovrum, en ateljé eller ett stort lekrum. Du bestämmer! Till den inredningsbara övervåningen ingår alltid trappa, fönster, underlagsgolv och förberedelser för vvs, el och data. Här kan du bo med en låg driftskostnad i ett modernt hus med 15 års fri fastighetsavgift. Ett härligt hus med fantastiskt god driftsekonomi. Ex. Beräknad energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel 2755 kWh/år.

Den som äger en obebyggd tomtmark ska betala 1 procent av taxeringsvärdet i statlig fastighetsskatt. När fastigheten är bebyggd, slutbesked utfärdats och fastighetsdeklarerats till Skatteverket, blir fastigheten befriad från fastighetsavgift under 15 år.

Fastighetsmäklare Daniel Copic ansvarar enbart för köpeavtalet avseende fastigheten / tomten.

Kontakta Jan-Erik Kronosjö 070-8649650, sollentunakontoret@alvsbyhus.se för mer information och visning. Det går även bra att åka och titta på tomten själv.

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Jan-Erik Kronosjö

Stockholm

Telefonnummer

+46 70 8649650

Adress

Stupvägen 85, 191 40, Sollentuna

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan