Tomt

Stenshestra, Skillingaryd

Ort

Jönköping

Adress

Stenshestra 1:3

Visa på karta

Husmodell

Frida

4 100 070 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Tomter till salu i Stenshestra, Skillingaryd

Stor tomt med egen strandlinje i Österån! Nu finns möjlighet att förvärva större tomter med mycket fint läge intill vattendrag. Tomterna erbjuder en hänförande utsikt och möjlighet att bo med vacker natur inpå knuten i ett öppet landskap nära ängsmark och skog. Här kan du förverkliga husdrömmen och bygga ett nytt Älvsbyhus.

Mer om tomterna

Genom området går ett viltstråk där djur av olika slag morgon och kväll har sin naturliga rutt till vatten-oasen Österån. Möjlighet till självhushållning som mindre odling, djurhållning eller ved-uttag. Möjlighet till arrende av bete, samt fiske/kräftfiske (tillgång sonderas fn).

Goda pendlingsmöjligheter med ca 7 min till E4 samt Skillingaryd som har det mesta av service så som mat, sjukvård, skola och kollektivtrafik. Omkring en halvtimme till Jönköping och Värnamo.

Tomtområdet är under avstyckning till fem stycken tomter och viss möjlighet att justera planerade gränser finns. Tomterna är om ca. 10 000 m² vardera. Pris per tomt är 995 000 kr. 

Här ger vi ett prisförslag på vår allra nyaste husmodell Villa Frida som nyckelfärdigt kostar från 4 100 070 kronor. Letar du efter ett modernt, genomtänkt och välplanerat hus kan Villa Frida vara något för dig. Här finns tre sovrum där fokus ligger på master bedroom som stoltserar med eget badrum och klädkammare. Ytterligare två sovrum, perfekta som barnrum eller varför inte gästrum. 

Som kund väljer man dock fritt mellan våra 22 välplanerade och omtyckta husmodeller i varierande storlekar.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Thomas Birgersson

Jönköpings län

Telefonnummer

+46730375600

Adress

Jakobsbergsvägen 2, 394 71, Kalmar

Fler tomter

Skattegårdsvägen 10 & 12, 563 94 Visingsö

4 009 190 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Kaffegatan 5 & 7

3 770 050 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan