Tomt

Tjärnö, Strömstad

Ort

Strömstad

Adress

Tjärehällsvägen 12, Strömstad

Visa på karta

Husmodell

Astrid

4 785 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Placera husmodell på tomt

Havsnära nyproducerad villa/fritidshus med åretrunt-standard!

Välkomna till Tjärnö utanför Strömstad, en Bohuslänsk idyll! Nu finns möjligheten att köpa en fastighet som planeras att bebyggas med ett Älvsbyhus Villa Astrid. Här finns allt den växande familjen behöver.

Mer om tomten

Här planeras att byggas Älvsbyhus Astrid på 107 + 63 m² att byggas,  till en totalkostnad på ca 4 785 000 kr inkl. tomt, anslutningsavgifter, myndighetskostnader etc. Tomterna säljs direkt via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Två stora sovrum, ett rymligt badrum, tvättstuga och ett luftigt kök/vardagsrum på nästan 50 m². Många uppskattar placeringen av sovrummen i ena änden av huset. Väljer ni ett extra sovrum placeras även det här. På så sätt har du barnen nära även under natten.

Vårt förslag för övervåningen är att göra ett stort sovrum och allrum, ett badrum och en klädkammare. Men det här bestämmer ni såklart själva. Kanske vill ni bara göra ett stort lekrum på övervåningen där barnens leksaker kan får bre ut sig utan att stöket syns i övriga huset.

Till den inredningsbara övervåningen ingår alltid trappa, fönster, underlagsgolv och förberedelser för vvs, el och data. Alla Älvsbyhus i 1,5-plan går dessutom att få med tillvalet 34 graders taklutning med förhöjt väggliv. Det gör ytan på övervåningen rymligare. Även takkupa är ett populärt tillval och gör övervåningen både ljusare och luftigare. 

Bilder

Jag hjälper dig gärna

Fler tomter

Västra Götalands län Tjärnö, Strömstad

Tjärehällsvägen 14, Strömstad

4 687 000 kr

Prisförslag inkl. nyckelfärdigt hus

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan