Hoppa till innehåll

Vem vill du gå på husvisning med?

Vill du hänga på när hantverkarduon Johnnie och Mattias förklarar Energy Wall, när stavhopparen Angelica Bengtsson snackar tillval eller när influencerfamiljen John, Johan och lilla Miriam agerar mäklare? Klicka på den video du vill se nedan!

Pappa Pappa Dotter

John, Johan och Miriam visar upp Villa Tove och Villa Estelle

Johnnie och Mattias

Vilket hus vill du se? 1,5-planshuset Åse eller 1-planshuset Linnéa?

Angelica Bengtsson

Häng med när Angelica Bengtsson visar Villa Edvard och Villa Linnéa

Johan, John och Miriam (Pappapappadotter) är en fin regnbågsfamilj som lever i sin lägenhet i Stockholms innerstad. När de besöker Älvsbyhus visningshus Tove och Estelle tar lilla Miriam direkt styrpinnen och gör hemmet till sitt eget med liv och lek. Följ med familjen när de resonerar kring Älvsbyhus stora sociala ytor där man kan ha tillställningar med sina nära och kära och extrarummen där svärföräldrarna kan övernatta till Miriams förtjusning.

Johnnie och Mattias är vår folkkära snickar- & målarduo som fick hela Sverige att vilja renovera och bygga nytt i programmet Roomservice. Som ett gift gammalt par tar de sig igenom visningshusen Linnéa och Åse rum för rum och bestämmer sig bland annat för att de hade köpt en oinredd övervåning med takkupa och att de hellre funderar på hur potatisen ska kokas än att oroa sig för husgrunder vilket är lätt gjort i ett Älvsbyhus då grunden kommer färdigtorkad och klar direkt från fabriken.

Angelica Bengtsson är en lysande stavhoppare och rekordinnehavare i en mängd olika klasser och det är med sportögonen hon tittar på husen Linnéa och Edvard. Utöver det lika långa vardagsrummet som världsrekordet i längdhopp och de mjuka golven man kan utöva yoga på är det prospektet av en helt egen kökslåda hon kan fylla med choklad som får hennes hjärta att slå lite extra.

Våra hus

Beställ katalog