Hoppa till innehåll

Pepparkakshus mot cancer

I jul kan ditt pepparkakshus vara värt mer än bara ökad julstämning och en fin stund med familjen. Om ditt är ett av de första 100 husen som byggs skänker nämligen Älvsbyhus tillsammans med Svensk Fastighetsförmedling Piteå 100 SEK var till Barncancerfonden så att fler familjer ska kunna få en härlig jul tillsammans. Just nu är 12/100 hus byggda så du kan fortfarande bidra.

Bygg ett modulhus i jul och gör skillnad

Bygg vårt fina 1,5-planshus Villa Åse helt i skala och garanterat utan att behöva bygglov från kommunen. Här hittar du både projektbeskrivning och en husritning du kan skriva ut och använda när du bygger ditt hus. Pepparkakshus.pdf

Skicka in ditt bidrag till marknadsavdelningen@alvsbyhus.se eller tagga bilden med #älvsbyhus och #svenskfastpite på Instagram när det är klart. Vi längtar efter att se hur just ditt pepparkakshus ser ut!

Skänk pengar till insamlingen via Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Om du känner att du själv vill bidra till vår insamling för Barncancerfonden kan du göra det genom att ”köpa” en del i ett pepparkaksbostadsområde som Svensk Fastighetsförmedling Piteå säljer. Oavsett om du bygger ett eget hus eller inte.

– Det känns jätteroligt att Svensk Fastighetsförmedling Piteå också vill vara med och bidra till den här insamlingen och jag hoppas att vi tillsammans kan göra stor skillnad, säger Kent Johansson, Vd Älvsbyhus.

Här kan du ladda ner pepparkaksmallen

Pepparkakshus.pdf

Dela artikeln

Beställ katalog