Hoppa till innehåll

Välkommen in i Villa Åse

Åse är 1,5-planshuset med möjlighet till hela 7 rum. Köket är helt integrerat med vardagsrummet vilket ger en härligt öppen lösning. Tack vare att sovrum, kök och vardagsrum ligger på samma sida av huset passar Åse särskilt bra för tomter med spännande utsikt i ena riktningen.

Åse erbjuder en flexibel lösning för bottenvåningen beroende på hur många sovrum du behöver och om du planerar att direkt inreda övervåningen. I det gigantiska kombinerade köket och vardagsrummet kan man enkelt dela av för ytterligare ett stort sovrum utan att den öppna känslan i planlösningen försvinner.

Med möjligheten till hela sju dörrar och fönster mot baksidan får man en fantastisk utsikt över trädgård och uteplats och med våra tillval med låga fönster samt helglasade balkongdörrar blir utsikten ännu mer spektakulär.

Åse har praktiska förrådsutrymmen och en rymlig tvättstuga som även den har access till utemiljön genom en separat dörr. Praktiskt när skorna är smutsiga eller tvätten ska hängas ute.

Det stora köket kan anpassas efter dina behov och kan också utrustas med en smart köksö med bardisk. Välj bland hela 150 tillval i vårt sortiment.

I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet.

Fakta Villa Åse

Antal rum: 3-7 rum och kök samt tvättstuga
Boyta: 107 m² + 56 m² (inredningsbar övervåning)
Byggyta: 128 m²
Pris: Från 1 639 100 kr, se priset för ditt län här.

Dela artikeln

Beställ katalog