Hoppa till innehåll

75 000 kronor rabatt på jubileumshuset Modern 129

I år fyller vi 75. Det vill vi fira med er och erbjuder under en begränsad tid jubileumshuset Modern 129, till 75 000 kronors rabatt. 

I år firar vi 75 år som bolag. En resa som inte bara tagit oss till den ledande positionen som Sveriges största småtillverkare, men som också skapat hem åt väldigt många familjer. 

I höstas släpptes vårt jubileumshus Modern 129, som utvecklats tillsammans med arkitekter där man testat nya visuella exteriöra lösningar och utvecklat en modern planlösning. 

– Vi ville möta våra kunders önskemål, med nya moderna lösningar som ändå går inom ramen för vår rationella fabriksproduktion, förklarar Jennifer Johansson, marknadschef och fortsätter:

– Jubileumshuset har tagits emot på ett väldigt positivt sätt, och nu vill vi fira jubileumsåret med våra kunder och erbjuda en väldigt förmånlig rabatt på 75 000 kronor. 

Modern 129 levereras med flera lyxiga tillval och flexibla lösningar som standard. Bland annat ett helt nytt exteriört utseende med fler fönster, liggande panel under dessa, en stor bred farstukvist i funkisstil och ett modernt taktillval i 19 graders taklutning och modern bandtäckningsmönstrad plåt. 

Interiört finner vi en spännande planlösning med köket i hjärtat av huset. Med mysiga spotlights, tillvalsdörrar, fler fönster och flera andra tillval, är Modern 129 det perfekta huset för den medvetna familjen som vill ha det lilla extra. 

Läs mer om Modern 129

Största hustillverkaren i Sverige sedan år 2000!

Älvsbyhus är Sveriges största hustillverkaren - i år igen, en titel som vi lyckats bibehålla sedan år 2000.

Läs mer
Beställ katalog