Hoppa till innehåll

Älvsbyhus bygger hus nummer 44 000!

Det är en speciell vecka i husfabriken i Älvsbyn där man precis tillverkat hus nummer 44 000.

– Det känns både stort och roligt att vi nu kan säga att vi levererar hus nummer 44 000. Mottagare av detta hus är LKAB och huset blir en del av den stora samhällsomvandlingen i Malmberget, berättar Olov Granström försäljningschef på Älvsbyhus.

Hus nummer 44 000 är av husmodellen Estelle, ett 129 m² stort hus med öppna sociala ytor, tre sovrum och två badrum. 

Älvsbyhus har trots pågående pandemi lyckats bibehålla första platsen som Sveriges största småhustillverkare för tjugoförsta året i rad och man har dessutom inlett första halvåret 2021 med strålande säljresultat.

– Vi har levererat hus i över 60 år och det känns bra att vi kunnat hjälpa så många som 44 000 familjer till ett kvalitativt och prisvärt boende, avslutar Olov Granström.

Älvsbyhus bygger havsnära vid Karlholm Strand

Älvsbyhus bygger sex hus vid Karlholm Strand, Tierp. Strandnära tomter med en makalös utsikt över havet, möjlighet till egen privat brygga och båthus/bastu direkt på stranden. Våra prisvärda hus gör att detta projekt kommer bli möjligt att efterfråga för vanligt folk som säljer sin lägenhet eller villa i städerna runt omkring för att flytta ut till härlig natur och havsmiljö.

Läs mer
Beställ katalog