Hoppa till innehåll

Älvsbyhus fortsatt störst i landet!

Förra året firade Älvsbyhus 20-årsjubileum som Sveriges största småhustillverkare. I år visar statistiken inga undantag, tvärtom har man ökat avståndet till andra hustillverkare och dessutom gått om lösvirkeskategorin.

Trots en orolig början på året och en pandemi som skakade om världen så visar Älvsbyhus åter igen att de står stabilt som hustillverkare.

– Att vi trots en pågående pandemi lyckats bibehålla platsen som Sveriges största småhustillverkare för tjugoförsta året i följd och dessutom öka avståndet är ju oerhört glädjande, säger Kent Johansson, Vd.

Har ni genomfört några förändringar till följt av pandemin?

– Ja, inte minst så var vi ju ganska snabba på bollen och erbjöd våra kunder digitala visningar istället för fysiska. Vi har full förståelse för att många inte vill och vågar besöka oss och då har vi försökt erbjuda andra alternativ, vilket har fungerat toppen, förklararar Kent och fortsätter:

– Vi erbjuder även alla våra kunder en trygghetsförsäkring och inkluderar ett kostnadsfritt avbokningsskydd till alla privatpersoner som köper ett Älvsbyhus. Det viktigaste är att man ska känna sig trygg när man köper ett hus av oss. Du ska med andra ord kunna fortsätta planera ditt liv här och nu utan att behöva oroa dig för hur omvärlden ser ut om ett år.

I år siktar vi mot att öka produktionen ytterligare och kommer nog sannolikt att bli några fler händer både i fabriken i Älvsbyn och i Bjärnum. Vi ser med andra ord optimistiskt på 2021!

Älvsbyhus stängt måndag 24/8

På grund av den kraftiga brand som ödelagt Polarbröds fabrik under natten kommer vi hålla stängt på huvudkontoret och fabriken i Älvsbyn.

Läs mer
Beställ katalog