Hoppa till innehåll

Älvsbyhus i samarbete med Piteå IF

Älvsbyhus kommer under kommande två åren att vara med som samarbetspartner för Piteå IF. Tack vare samarbetet kan Piteå förlänga kontraktet med Allsvenskans bästa back.

Faith Ikidi kom till Piteå IF inför säsongen 2011. Det nya kontraktet, som löper över två år, gör att hon kommer att spela i klubben i sju säsonger – minst.

Efter en urstark säsong, som kröntes med utnämningen till Årets back i Damallsvenskan, har ett flertal klubbar i Sverige och utomlands försökt få hennes namnteckning. Att Faith trivs i Piteå är känt sedan länge och huvudspår för både henne och klubben har hela tiden varit att förlänga kontraktet. Tillsammans med Älvsbyhus har Piteå IF nu hittat en lösning som möjliggör fortsatt spel i den rödvita tröjan.

-Vi har alltid stöttat idrotten och synts på olika arenor runt om i Sverige. Sedan en tid tillbaka har vi antagit en ny sponsringspolicy där vi ska stötta dam- och herridrotten på lika villkor. Vi vill synas med de bästa och därför känns vårt samarbete med PIF dam helt rätt, säger Älvsbyhus VD Kent Johansson

-Självklart är vi jättenöjda att Faith förlänger sitt kontrakt. Under 2015 gör hon sin bästa säsong någonsin och vi hoppas givetvis att hon ska fortsätta leverera på högst nivå under kommande säsonger, säger sportchefen Leif Strandh.

Älvsbyhus i vinterskrud!

En meter snö, eller bara frost i gräset? För några veckor sedan anordnades en tävling på vår Facebooksida, där vi bad våra kunder skicka in sina bästa bilder på sina ”Älvsbyhus i vinterskrud”.

Läs mer
Beställ katalog