Hoppa till innehåll

Älvsbyhus i toppen när nöjda kunder tycker till

När listan med 2020 års resultat för NKI (Nöjd-Kund-Index) presenterades placerade sig Älvsbyhus på topp tre för tredje året i rad. Dessutom hamnade man högst upp på prispallen som årets mest prisvärda småhustillverkare.

Den 11 februari presenterades resultaten från Prognoscentrets branschmätning som visar vilka Småhustillverkare i landet som har de nöjdaste kunderna för 2020. Älvsbyhus slutliga NKI-resultat resulterade i en Topp-3 placering, detta innebär att Älvsbyhus under de senaste tre åren placerat sig på pallplats, den här gången blev tredjeplatsen aktuell med ett NKI-värde på 76, endast en poäng från förstaplatsen. Branschsnittet för året låg på NKI-värde 72.

– Vi har varit störst i Sverige i 21 år i följd och visst är en tredje plats i NKI helt ok men vi strävar alltid att vara nummer ett. Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och det ska vi försöka leva upp till nu under 2021, säger Älvsbyhus VD Kent Johansson.

En gång per år presenteras resultatet och syftet med mätningen är bland annat att kartlägga hur nöjda kunderna är samt vad som påverkar kundnöjdheten inom branschen för småhustillverkare.

Älvsbyhus fortsatt störst i landet!

För 21:a året i följd tar Älvsbyhus platsen som landets största småhustillverkare, går om lösvirkeskategorin och ökar dessutom avståndet till övriga.

Läs mer
Beställ katalog