Hoppa till innehåll

Besök våra hus – när som helst, var som helst!

Gå på husvisning, när du vill, var du vill. Ja, det är vad Älvsbyhus nu erbjuder:
– Ja, med den nya 360-tekniken gör vi det möjligt för alla att uppleva ett Älvsbyhus, rum för rum, berättar Olov Granström, marknadschef, Älvsbyhus.

Den nya filmtekniken kallad 360 erbjuder tittaren en interaktiv rörlighet att vrida och vända sig i filmen 360 grader. Det låter som science fiction, men är nu verklighet tack vare teknikutvecklingen.

En teknik som gör det möjligt för Älvsbyhus att nu erbjuda husvisningar överallt, när som helst:

– Ja, du kan se filmen i din mobil, padda eller laptop och röra dig i filmen genom att vrida på din mobil eller padda eller röra dig runt med muspekaren. Effekten är att du kan se dig om i de rum du besöker. Upplevelsen tar dig närmare en verklig husvisning än tidigare filmteknik och ger oss en ny möjlighet att presentera våra hus på ett attraktivt sätt, säger Olov Granström, marknadschef, Älvsbyhus.

Var kan jag ta del av den här husvisningen?

– Besöker du vår webbplats kan du se filmen här, men vi kommer att publicera den via Facebook för att så många nyfikna som möjligt ska få ta del av den. Sedan kommer våra säljare att använda den för att erbjuda intresserade en lite annorlunda husvisning. Tanken är att vi ska kunna visa upp våra hus på mässor och olika event också med den här tekniken.

– I första läget kan du besöka vår storsäljare Höner, ett en och en halv-planshus som vunnit många kunders hjärtan med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum… Ja, du kan väl titta själv, se filmen här:

OBS! Om du använder en mobiltelefon eller surfplatta, klicka här för att öppna filmen på YouTubeWebbläsaren Safari har ej stöd för 360-film, vänligen använd Chrome eller Firefox.

Målsättningen är en fördubbling av antal hus

Nu satsar Älvsbyhus – utbyggd fabrik, ökat antal hus och ett lyft för Älvsbyn. Ja, en skidlift faktiskt. – Vi investerar i en skidlift i Kanisbacken samtidigt som vi investerar för framtiden i en utbyggnad av fabriken, berättar Kent Johansson, vd, Älvsbyhus.

Läs mer
Beställ katalog