Hoppa till innehåll

Extra försiktighetsåtgärder av hänsyn till Coronaviruset

Vi har visningshus på flera orter i Sverige. På grund av det rådande läget i landet uppmanar vi er dock om extra försiktighet inför besök med oss. Visningarna kommer än så länge att genomföras men vi ber er även att vara uppmärksamma på eventuella förändringar. 

Älvsbyhus visningar

Vi hoppas kunna upprätthålla vår verksamhet så normal som möjligt men åtar givetvis extra säkerhet får våra medarbetare och kunders hälsa. Vi följer händelseutvecklingen och berörda myndigheters rekommendationer kontinuerligt för att erbjuda säkra visningar. Med anledning av detta hoppas vi på förståelse inför vissa försiktighetsåtgärder, bland annat genom att ha kontroll på hur många personer som vistas på visningen samtidigt. Vi kommer inte heller hälsa genom att ta i hand, som ytterligare en preventiv åtgärd. 
 
Vi uppmanar även alla kunder att agera genomtänkt, hålla er uppdaterade och följa de råd och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger kring hur du ska skydda dig själv och andra från smittspridning av covid-19, coronaviruset. Vi uppmanar er också att avstå från att delta på visningar om det finns risk för att du är smittbärare, till exempel om du besökt riskområden eller om du har förkylnings- eller influensasymptom. 
 
Har du frågor eller funderingar? Tveka inte på att kontakta oss. 

Nöjda kunder resulterade i en pallplats för Älvsbyhus

NKI (nöjd kund index) 2019 resultat

Läs mer
Beställ katalog