Hoppa till innehåll

Nöjda kunder resulterade i en pallplats för Älvsbyhus

Älvsbyhus placerade sig på Topp 3-listan bland Sveriges småhustillverkare när 2019 års resultat för NKI (Nöjd-Kund-Index) presenterades.

Den 6 februari presenterades resultaten från Prognoscentrets branschmätning som visar vilka företag av Sveriges småhustillverkare som har de nöjdaste kunderna för 2019. Det slutgiltiga resultatet för Älvsbyhus NKI-värde resulterade i en Topp-3 placering. Älvsbyhus tog hem tredjeplatsen med ett NKI-värde på 74.

Älvsbyhus vd, Kent Johansson säger:

-Vi har varit störst i Sverige 20 år i följd och strävar alltid att vara nummer ett i alla kategorier, visst är en tredje plats i NKI godkänt men vi siktar naturligtvis på förstaplatsen igen 2020.

Resultaten presenteras en gång per år och syftet med mätningen är bland annat att kartlägga hur nöjda kunderna är och vad som påverkar kundnöjdheten inom branschen för småhustillverkare.

-Älvsbyhus har alltid hållit den norrbottniska pålitligheten och tryggheten som mycket viktig och vi har under vår 75-åriga historia också fått högsta betyg av våra kunder på just de punkterna. Vi har nyligen utvecklat en högkvalitativ yttervägg som garanterar låga energikostnader som är bra för miljön såväl som kundens plånbok, fortsätter Kent.

-Vår vision säger att vi ska ha branschens nöjdaste kunder och vi fokuserar 100% på det, avslutar Kent.

Störst i Sverige 20 år i följd!

Älvsbyhus är störst i Sverige för 20e året i följd! Byggfakta har presenterat sin årliga statistik och vi är mäkta stolta över utmärkelsen.

Läs mer
Beställ katalog