Hoppa till innehåll

Sveriges nöjdaste kunder

Älvsbyhus har Sveriges nöjdaste kunder visar årets nöjd kund-index, NKI, för Sveriges småhustillverkare.
- Det är oerhört glädjande att kunderna uppskattar våra hus och det hårda jobb som alla i vår organisation lägger ned, säger Kent Johansson, vd Älvsbyhus.

Sedan länge är Älvsbyhus Sveriges största småhustillverkare, huset Linnéa är landets mest sålda villa – och nu kan man också lägga marknadens mest nöjda kunder till listan. Småhusbranschens NKI visar tydligt att Älvsbyhus ligger etta i landet bland de varumärken som finns med i undersökningen. Kvaliteten och framför allt bra personlig service och ett pålitligt agerande är styrkor som lyfts fram. 
- Som bolag har vi länge verkat för att branschen ska börja jämföra sig och mäta marknadens åsikter och nu när branschens NKI är på plats känns det extra kul att vi kan erövra förstaplatsen. Det är ett hårt lagarbete som ligger bakom placeringen. Från alla i vår organisation. Vi arbetar ständigt med att stärka vår kvalitet och både förenkla och förbättra allt vi kan för köparen, säger Kent Johansson, vd Älvsbyhus.

Det sistnämnda kan Fredrik och Jenny Brännmark skriva under på. 
- Vi hade verkligen ingen koll på hur man gör när man bygger ett hus, men det var inget problem. När vi mejlade eller ringde Älvsbyhus fick vi svar direkt. De hjälpte oss med blanketter, tillstånd och ja, allt. Ibland ringde säljaren och frågade om vi undrade saker, han låg nästan steget före. Det kändes så tryggt att vi alltid kunde vända oss till Älvsbyhus och att de hjälpte oss hela vägen, säger Fredrik Brännmark. 


Läs hela reportaget om familjen Brännmark. 

Elin Boman och Henrik Johansson håller med.
- Vi behövde inte lyfta ett finger. Det gick fruktansvärt enkelt och smidigt. Och vårt nya hem kändes som hemma direkt. Det här är vår absoluta favoritplats. Så tänkte Elin och Henrik. 

När Hanna och Robin Karlsson bestämde sig för att bygga nytt, föll valet på Älvsbyhus även för dem. Något de inte ångrat.  
- Det är klart att både priset och den snabba produktionen lockade. Och huset är öppet, fint och precis som vi vill ha det. Själva byggprocessen var otroligt smidig. Första byggdagen var fascinerande. Vi tog ledigt båda två och när lastbilarna började rulla in förstod man hur strukturerat allt är. Huset stod på plats på två timmar!


Lätt val för familjen Karlsson. Läs hela reportaget. 

Vill du veta mer? 
Beställ vår katalog eller se alla våra husmodeller här. 

”Fler borde göra som Älvsbyhus”

Älvsbyhus samarbetspartners gjorde succé i Pride Park under EuroPride i Stockholm i augusti. - Det var helt magiskt. Vi hade aldrig kunnat stå här utan Älvsbyhus hjälp, konstaterar Kristina Henkel, Olika förlag.

Läs mer
Beställ katalog