Hoppa till innehåll

Välkommen till Älvsbyhusdagen i Skara!

Kom och fira Älvsbyhusdagen tillsammans med oss och Skara FC. Vi träffas på Sparbanken Arena - plan D den 25:e augusti för en dag med aktiviteter och tävlingar för hela familjen!

VÄLKOMMEN TILL ÄLVSBYHUSDAGEN 2019!

Kom och fira Älvsbyhusdagen tillsammans med oss och Skara FC. Vi träffas på Sparbanken Arena - plan D den 25:e augusti för en dag med aktiviteter och tävlingar för hela familjen.

Det kommer bland annat att finnas hoppborg, klättervägg, fotbollsprickskytte, en stor rutschkana, sweeperarm, och bungeerun. För den hungrige kommer det även att finnas hamburgare, korv med bröd och fika.

Missa inte heller chansen att tävla i vår 50 meter långa hinderbana. Den som är snabbast genom banan vinner hela 3 000 kr! Det är gratis att delta och för att tävla måste du anmäla dig på plats från kl 11.00 på evenemangsdagen. Det är först till kvarn som gäller, så se till att du anmäler dig snarast då vi har begränsat antal platser till tävlingen.

Prisutdelningen hinderbana:
1a Pris: 3 000 kr
2a Pris: 2 000 kr
3e Pris: 1 000 kr

När: Söndagen 25:e augusti, öppet mellan 11.00-17.00

Var: Vilanområdet, Skara, Sparbank Arena – Plan D

För vem: Alla i familjen är välkomna, vi har mat och aktiviteter för alla.

Frågor: Maila till skaraborg@alvsbyhus.se

Vill ni komma in och prata med oss för mer information är ni välkomna att kontakta oss så berätta vi mer.

 

MVH

Älvsbyhus Skaraborg & Skara FC

Alvsbyhusdagen_A3.png

Älvsbyhus sponsrar Pride för tredje året i rad

För tredje året i rad går Älvsbyhus in som officiell Bronze Partner till Stockholm Pride. – Vi tror på alla människors lika värde och skapar hem för alla familjer. Att visa det konkret genom att gå in som officiell Bronze Partner till Stockholm Pride är ett aktivt och självklart val för oss, säger Kent Johansson, vd Älvsbyhus.

Läs mer
Beställ katalog