Hoppa till innehåll

BJÖRKDALEN

I natursköna Björkdalen vid Svärtinge växer ett nytt villaområde fram. Älvsbyhus uppför 53 villor i varierande storlekar på stora natursköna tomter. Med närhet till lokal service och med bara 11 minuter till Ingelsta handelsområde finns nu stora möjligheter för dig och din familj att hitta ert drömboende. Bland våra husmodeller kan du hitta det hem som du alltid drömt om. 

Välkommen att besöka Björkdalen och vårt visningshus, Villa Linnéa. De första husen har börjat byggas och nya husköpare har flyttat in. Försäljningen pågår för fullt och du har chans att hita just din drömtomt. Skogstomt, bergstomt med utsikt eller en tomt som möjliggör en stor härlig gräsmatta. Ja, i Björkdalen så kan du med stor säkerhet hitta något som passar just dina önskemål. 

VISNING av villa Linnéa på Skogstorpsvägen 1,  kontakta oss för att boka din visningstid

 

Vi vill att det ska vara enkelt att köpa hus och du kan alltid känna dig trygg med oss. Vår byggmetod är effektiv och ger hög kvalitet. Vi är Sveriges största småhustillverkare sedan 20 år tillbaka.

I närhet till skog och stad växer Björkdalen fram. Här kan du välja bland stora och varierande tomter med villor i storlekar mellan 85-200 m² och 2-7 rok. Priser för hus och tomt från 3 100 000 kr. Du kan också välja bland över 150 tillval för att göra ditt hem personligt och anpassat. 

I Björkdalen växer det nya området fram med full fart och alla vägar är klara. Det sker kontinuerligt inflyttning med 1-2 hus per månad. Första etappen är snart slutsåld. På etapp 2 finns några tomter kvar. Sista etappen uppe på berget med många fina stora natur/skogstomter med utsikt över dalen är något utöver det vanliga. Alla tomter är byggklara och husleveranser tilldelas först till kvarn. 

Reservera din drömtomt och kontakta oss via bjorkdalen@alvsbyhus.se 

tomtkarta_webbliten.png

Branschens bästa betalningsvillkor

Det är enkelt, tryggt och ekonomiskt att göra ett husköp från Älvsbyhus.

Hos oss betalar du ditt hus först 5 dagar efter godkänd slutbesiktning. Nu kan du börja njuta av ditt nya hem, där bland annat förmånliga försäkringar, femton år utan fastighetsavgift och en låg driftskostnad gör att du kan fokusera på annat du tycker är viktigt. Ett smart val med andra ord.

Dokument

Mer information

Cathrine Lejonheim

Säljare
Mobil: +46 70-546 31 90
Malmgatan 45, 602 23 Norrköping
cathrine.lejonheim@alvsbyhus.se
Skicka e-post

Fakta

Beställ katalog