Hoppa till innehåll

Boende nära havet

Till ljudet av skriande måsar och frisk havsluft växer nu ett helt nytt område fram, här möter den gamla bruksmiljön det nya Karlholm Strand. Här står livskvalité i fokus och med den direkta närheten till havet ges man möjlighet till ett aktivt båt- och friluftsliv för såväl boende som för allmänheten.

Karlholm går en spännande framtid till mötes. Smultronstället erbjuder en exklusiv möjlighet till privata strandtomter då området inte omfattas av något strandskydd. Detta till attraktiva priser. Här kan du få lugn och ro, havets brisar och en enastående utsikt.

Här byggs sex enplanshus av modell Alexander

Totalpris 5 495 000 kr, inklusive tomt och nyckelfärdigt hus

Avsaknaden av strandskydd gör att bostäderna kan byggas direkt vid havet. Vid uteplatsen eller den privata stranden har du möjligheten att få sinnesro. Här finns möjlighet att bada, fiska, åka ut med båten, promenera eller avnjuta solen vid din alldeles privata strand. I Karlholm Strand kan du leva ut det sanna naturlivet och detta av hög livskvalitet.

På våra tomter får du ett bekvämt boende med havet som utsikt. Bostäderna är av allra högsta kvalitet, med möjlighet till egen privat brygga. Dessa bostäder är för de sanna livsnjutarna.

Det finns redan nu möjlighet att teckna sig för de första projekten och de kommer att tilldelas först till kvarn. Vid intresse eller för mer information, kontakta oss så berättar vi mer! 

sitplan_upd.jpg

Tomter Karlholm

Tomt Adress Storlek
Tomt 1 Havsbågsvägen 20 ca 776 m²
Tomt 2 Havsbågsvägen 18 ca 868 m²
Tomt 3 Havsbågsvägen 16 ca 843 m² (Reserverad)
Tomt 4 Havsbågsvägen 14 ca 777 m²
Tomt 5 Havsbågsvägen 12 ca 1 003 m²
Tomt 6 Havsbågsvägen 10 ca 1 084 m² (Reserverad)
Planlösningar

Mer information

Anna-Lena Brander

Mobil: +4670-593 07 47
Vibble Toftavägen 116, 622 59 Visby
anna-lena.brander@alvsbyhus.se
Skicka e-post

Fakta

Beställ katalog