Hoppa till innehåll

Vill Astrid med fristående garage på Mörkö, Södertälje.

 

Flytta till ett helt nytt hus på Mörkö!

Välkommen till ett helt nytt 1,5-plans Älvsbyhus, villa Astrid, om totalt 167 m² (varav ca 60 m² oinredd yta på övre plan).

Visning 31/5, kontakta Jan-Erik Kronosjö för att boka din visningstid.

Entréplan med öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns även två sovrum samt ett rymligt badrum med badkar. Den inredningsbara övervåningen är isolerad och har bland annat trappa, fönster, underlagsgolv och stor takkupa.

Intill huset finns ett fristående garage om ca 33 m².

Nu har du möjlighet att köpa ett helt nytt villa Astrid inklusive garage F12 på en tomt om ca 1182 m² för 3 475 000 kr.

Här kan du bo med en låg driftskostnad i ett modernt hus med 15 års fri fastighetsavgift och med ca 650 meter till havet. Välkommen till ett boende att trivas i!

Mörkö är en vacker ö, ett smultronställe för dig som älskar djur och natur och vill bo i ett helt nytt hus! Området består av tolv tomter, samt ett fint grönområde/lekområde. Från Mörkö kan man ta sig till fastlandet via en bro, du har dessutom ca 5 km till Skanssundet där det finns möjlighet till båtplatser. Färja går över till Grödinge/Botkyrka kommun. Bussförbindelser till Södertälje, Järna och Skanssundet. Det går även att ta bilen till Södertälje syd (20 min) och sedan ta tåg (Movingo pendlarbiljett gäller) till Stockholms C (20 min). 

Mer information

Jan-Erik Kronosjö

Säljare Sollentuna
Telefonnummer: 08-350 305
Mobil: 070-864 96 50
Stupvägen 85, 191 40 Sollentuna
janerik.kronosjo@alvsbyhus.se
Skicka e-post

Fakta

Beställ katalog