Publicerad 30 maj 2023
Uppdaterad 30 maj 2023

Elansvarig

Som elansvarig har du det totala ansvaret dels för våra anläggningar, dels för elinstallationerna i våra prefabricerade trähus och är den som leder, utvecklar och planerar den dagliga produktionen.

Du är den som ytterst styr medarbetarna på el-avdelningen, sköter kontakterna med inköp och underleverantörer samt tecknar avtal med dessa. Ansvaret för att för- och färdiganmälningar hanteras så att våra hus blir anslutna till elnätet vid rätt tidpunkt ingår i arbetsuppgifterna. Dock sköts merparten av detta genom en handläggare hos oss.

Vem är du?

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara auktoriserad installatör med behörighet A eller AL, men meriterande om du har A, d v s både hög- och lågspänning. Du kommer att stå som auktoriserad elinstallatör för Älvsbyhus räkning och har tidigare erfarenhet inom egenkontroll och kunskap om tillämpbara lagar och föreskrifter. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet av elektrikeryrket. Tidigare ledarerfarenhet är inget krav men däremot meriterande. Du behöver även ha körkort, minst behörighet B.

Utöver dina tekniska kunskaper och erfarenheter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är arbetsam och trivs i en roll där du får ta ansvar. Som person är du noggrann, tillämpar ett stort säkerhets- och kvalitetstänk och har lätt för att samarbeta. Då din roll kommer innebära en bred kontaktyta behöver du ha en god förmåga i att kommunicera och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Placering

Huvudkontoret i Älvsbyn

Kontaktperson:

Vid frågor om tjänsten, kontakta elansvarig Olof Viklund, 070-670 72 64

Ansökan

Välkommen med din ansökan, via e-post till HR@alvsbyhus.se

Sista ansökningsdag är 2023-08-10. Vi jobbar med löpande urval, så ansök så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

När du väljer att skicka in en ansökan till oss samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt Älvsbyhus Personuppgiftspolicy

 

Vi erbjuder en tjänst i ett familjärt och solitt företag med lång tradition och historik som vi är stolta över. Nu satsar vi för framtiden och har både stora resurser och ambitioner för detta. Vi erbjuder dig en roll med stor möjlighet till personlig utveckling i ett lönsamt företag. Blir du nyfiken på det du läser? Då kan Älvsbyhus vara ett smartare karriärval! Älvsbyhus bygger hem åt familjer!

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan