Hoppa till innehåll

Innesäljare Uppsala/Norrtälje

Vi söker nu en person som skall arbeta tillsammans med våra etablerade säljare för att nå fler husförsäljningar och ännu nöjdare kunder. Uppsala är ett av Älvsbyhus största säljkontor, när det gäller antal sålda hus.

Vi vill att du har goda kunskaper i marknadsföring och datavana, är byggnadstekniskt kunnig/intresserad och att din personliga drivkraft är din största styrka. Du är ödmjuk, vill våra kunders bästa och ditt intresse är att hjälpa människor att ”hitta rätt hem” i vårt distrikt. Du är ordningsam, korrekt och strukturerad då detta är ett arbete som kräver stor närvaro av dig som person. Att vara pålitlig, ärlig och hålla vad du lovar är naturligtvis ett måste. Idag jobbar du kanske som husförsäljare, mäklare, egen företagare eller kanske med lokal marknadsföring. Att kunna arbeta både tillsammans men även på egen hand är viktigt.

Arbetstempot kan ibland vara högt och med många ”bollar i luften”. Du kommer bland annat att jobba med kunder som hör av sig via hemsidan och önskar mer information. Marknadsföring via digitala medier, villavisningar i digital form, uppföljning av kunder som beställt hus och byggt sitt hus. Att vara kreativ och tänka lite ”utanför boxen” är en riktigt bra egenskap.

På vårt kontor hjälps vi åt så att varje familj som vill bygga nytt hus får korrekt information, väljer rätt husmodell, blir nöjda och som sedan blir bra ambassadörer och talar gott om oss inför nya kunder. 

Vi ser helst sökande som vill driva ett eget företag på under vårt ”gemensamma tak”.

För rätt person erbjuder vi garanterade intäkter och stora möjligheter att påverka provisionsdelen i sitt eget företag. 

Vi har idag distriktskontor i Uppsala, Norrtälje ochVisby. 

Placeringsort: Uppsala, med stora möjligheter att arbeta på distans. 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner: Tommy Rosendal, tommy.rosendal@alvsbyhus.se eller Roland Axelsson, roland.axelsson@alvsbyhus.se

Ansökan: Välkommen med din ansökan via e-post till tommy.rosendal@alvsbyhus.se

Sista ansökningsdag 2021-03-14. Intervjuer sker löpande.

 

Älvsbyhus är Sveriges ledande trähustillverkare och har varit det under hela 2000-talet. Sedan 1960 har vi levererat mer än 43 000 småhus till familjer i hela Norden. Älvsbyhus är ett familjeföretag i tredje generationen, som under årens lopp utvecklat en unik och effektiv produktion av kvalitativa hus till marknadens bästa pris. Produktionsanläggningarna finns i Älvsbyn, Bjärnum och Kauhajoki (Finland).

Beställ katalog