Hoppa till innehåll

Säljare Göteborg

Sveriges största småhustillverkare sedan 20 år tillbaka, Älvsbyhus, söker fler hussäljare till vår agentur i Göteborg. Arbetet innebär att sälja Älvsbyhus och vara en del i att stärka vårt varumärke. Vi söker dig som är Göteborgs bästa säljare.

Vi tror att Du har erfarenhet av försäljning inom liknande verksamhet eller har en bakgrund inom byggbranschen. Du välkomnar möjligheten planera din egen tid, att själv kunna bestämma över dina arbetsdagar och samtidigt ha en prestationsbaserad lön. Du har stor egen drivkraft, tycker om att ha eget ansvar och arbeta självständigt. Har god social kompetens, är ödmjuk och kan anpassa dig efter kunderna. Du är ordningsam och strukturerad. Du ser alltid till kundens bästa. Du är pålitlig, ärlig och håller det du lovar.
Idag arbetar Du kanske som hussäljare, egenföretagare, mäklare eller inom byggbranschen. Vi önskar att du har kunskap från fastighetsbranschen, husbyggnation och byggnadsteknik.

Arbetstempot är ofta högt med arbete både kvällar och helger. Du måste vara stresstålig och kunna prioritera. Du måste vara en lagspelare och tycka om att jobba tillsammans med dina kollegor för att nå gemensamma säljmål. Att du har rätt personlighet och rätt attityd är det absolut viktigaste.

Du ska bo och vara verksam i ”Stor Göteborg”.

Välkommen med din ansökan med CV med referenser och personligt brev med foto.

 

Körkortskrav: B

Anställningsform: Provanställning/Tillsvidareanställning

Aktuellt kontor: Lerum

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Lisa Alsterberg lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Välkommen med din ansökan - https://roirekrytering.se/lediga-jobb/jobb/?jobbid=7256

Sista ansökningsdag: Måndag 31/5

Beställ katalog