Hoppa till innehåll

Säljare Skaraborg

Vi söker dig som är engagerad och verkligen vill hjälpa oss att bli ännu bättre och i det fallet mer specifikt: skapa ett hem för fler familjer och bli ännu starkare i Skaraborg. Vi vill ha ett starkt personligt engagemang, det är viktigt för oss. Vi vill att du är ödmjuk, sätter kunden i centrum och hjälper oss att alltid hålla vad vi lovar.

Just kundnöjdheten är något vi sätter högt. Vi vet att nöjda kunder är våra bästa säljare i förlängningen. Deras omdömen om oss väger tungt på marknaden, därför vill vi säkerställa att du som säljare säkrar inte bara en god affär för Älvsbyhus, utan också en nöjd kund som blir en ambassadör för oss.

Vi är ett företag med långa traditioner, en historik som vi är stolta över. Nu satsar vi för framtiden och har både stora resurser och ambitioner.

Tycker du om att ha eget ansvar och att arbeta självständigt? Då kan arbetet som Älvsbyhus säljare vara något för dig!

Arbetet innebär att sälja Älvsbyhus mot högt uppställda mål och vara del i att stärka vårt varumärke. Du kommer att ingå i ett erfaret nätverk, svenska mästare i husförsäljning 21 år i följd.

Du har god erfarenhet av försäljning inom liknande verksamhet och kan visa på dokumenterade toppresultat. Det är meriterande om du har kunskap om husbyggnation och markexploatering. Du ska vara en driven säljare, kundfokuserad och ha hög servicenivå. Vi söker dig som bygger relationer genom att inge förtroende. Du är strukturerad och upprättar, genomför och följer upp aktivitetsplaner. Arbetstempot kan ibland vara högt med arbete både på kvällar och helger så du bör vara stresstålig och kunna prioritera.

Vi erbjuder dig att utvecklas i en nyckelroll i ett lönsamt företag med lång tradition och fokus på framtiden. Känner du igen dig själv i det du just läst, då kan Älvsbyhus vara ett smartare karriärval.

Kontor/Arbetsplats: Göteborg

Tillträde: Omgående

Kontaktpersoner: Johannes Olsson – Johannes.Olsson@alvsbyhus.se

Ansökan: Välkommen med din ansökan via e-post till Johannes.Olsson@alvsbyhus.se

Beställ katalog