Hoppa till innehåll

Transportledare

Vill du jobba som transportledare hos Sverige största småhustillverkare?

Som transportledare planerar, samordnar och upphandlar du våra transporter av husmoduler och lösvirke till byggarbetsplatsen och våra andra anläggningar i Sverige, Finland och Norge. Du har löpande kontakt med våra transportörer, ser till att den dagliga driften fungerar och löser eventuella problem som uppstår. Det ingår även ett visst personalansvar.

Vi söker dig som trivs med att planera och ta eget ansvar, är strukturerad och har vana av administrativt arbete. Rollen som transportledare ställer krav på god kommunikationsförmåga.  

Erfarenheter
Vi ser helst att du har erfarenhet av transportplanering/transportledning i någon form. Meriterande är formell relevant utbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet för rollen.

Arbetstid/Tillträde
Heltid/Enligt överenskommelse, snarast möjligt.

Placeringsort
Älvsbyn

Lön
Månadslön

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten eller har du frågor om arbetet, kontakta personalchef Cecilia Wiklund, 0929-162 51.                                                                                          

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post till HR@alvsbyhus.se

Sista ansökningsdag är den 16 oktober. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

 

Vi erbjuder dig att utvecklas i en tjänst i ett bolag med långa traditioner, en historik som vi är stolta över. Nu satsar vi för framtiden och har både stora resurser och ambitioner. Känner du igen dig själv i det du just läst, då kan Älvsbyhus vara ett smartare karriärval.

Beställ katalog