Hoppa till innehåll

Toppbetyg och Sveriges mest nöjda kunder

Älvsbyhus har Sveriges nöjdaste kunder visar årets nöjd kund-index, NKI, för Sveriges småhustillverkare. - Det är oerhört glädjande att kunderna uppskattar våra hus och det hårda jobb som alla i vår organisation lägger ned, säger Kent Johansson, vd Älvsbyhus.

Beställ vår huskatalog redan idag

15 husmodeller och 150 olika tillval att välja bland. I vår nya huskatalog finns bilder, planritningar, priser och fakta om det mesta som rör våra hus, vår byggprocess och alla de tillval du kan göra. Beställ en huskatalog du med!

Fyra nya husmodeller

Missa inte våra fyra nya husmodeller - Minna, Ella, Elias och Liv. Fantastiska hus med möjlighet att välja bastu som tillval. Spana in de nya husmodellerna här!

Sveriges största hustillverkare av nyckelfärdiga trähus

Som Sveriges största och mest erfarna hustillverkare vet vi hur man bygger hem att skapa sig ett liv i. Tack vare vår filosofi om modulhus och ett hållbart byggande, kan vi leverera ett boende till marknadens absolut bästa pris. Billiga hus utan att tulla på kvalitet eller miljöhänsyn. Vi vill helt enkelt att du ska få tid och pengar över till att leva.

Om Älvsbyhus

Vi har över 60 års erfarenhet av att bygga hus

Att köpa och bygga ett nytt hus är ett av de största beslut man tar. På Älvsbyhus har vi sedan starten 1944 byggt mer än 41 000 villor och fritidshus. Vi vet vad vi pratar om och har förfinat vår byggnadsprocess till vad den är idag.

Att bygga hus

Vi har över 150 tillval – vilka väljer du?

När du bygger ett nytt Älvsbyhus är valfriheten och flexibiliteten stor. Förutom att du kan välja planlösning efter dina behov kan du också välja bland 150 olika tillval för att sätta din egen prägel på huset.

Se alla våra tillval
Beställ katalog