Hoppa till innehåll
Älvsbytalo talopaketti 1,5-kerroksinen Astrid

Älvsbyhus investerar i stort tomtområde

Älvsbyhus är Sveriges största småhustillverkare och har som ambition att fördubbla sin volym av hus - ett strategiskt beslut som nu har lett till fler förändringar. En av de var starten av Älvsbyhus Mark som just gjort sin första stora investering.

Älvsbyhus har just investerat i ett stort, detaljplanerat område i Svärtinge, Norrköping. Tomtförsäljningen väntas börja under kvartal två och exploateringen görs under sommaren 2018.
- Vi har investerat i 52 tomter med en storlek på cirka 1 500 m² styck. Det är i ett attraktivt område med närhet till staden samtidigt som det ger en naturnära känsla tack vare det öppna och kuperade landskapet, säger Olov Granström, försäljningschef Älvsbyhus.
- Att sälja tomter är inte en huvudaffär för Älvsbyhus, det är mer ett smörjmedel för att få sälja fler hus. Vi vet att när vi kan erbjuda både tomt och hus så blir det ännu lättare för våra kunder att bygga ett nytt hus. Vår huvudaffär är fortsatt att sälja hus, säger Granström.

Sonnie Sundin, Rose-Marie Åkerberg och Willy Sundin tidigare ägare, har jobbat i flera år med att få detaljplaneringen färdig.
- Det känns tryggt att samarbeta med en sådan stabil exploatör som Älvsbyhus. Jag är övertygad om att det kommer skötas på ett seröst och bra sätt, säger Sonnie Sundin. 

På området med 52 tomter finns det möjlighet att bygga valfri modell från Älvsbyhus husprogram
Mer information om tomterna kommer finnas på vår hemsida inom kort.

Älvsbyhus mark startade våren 2016 och detta är den första stora investeringen som Älvsbyhus själva ska projektera. 

Har du mark att sälja, kontakta Olov Granström:
Olov Granström, försäljningschef Älvsbyhus AB
olov.granstrom@alvsbyhus.se
+46 70 552 92 99

Beställ vår katalog!

Stor nationell villavisning - lansering av vårt nya hus

Samtidigt som vi lanserar vinkelhuset Regina, passar vi på att bjuda in till en stor nationell husvisningsdag. På 15 orter i Sverige kan du den 4 mars besöka våra hus. Nya Regina kan du då även uppleva direkt i mobilen.

Läs mer
Beställ katalog