Hoppa till innehåll

Älvsbyhus stolt sponsor av pride

Älvsbyhus bekänner färg och går in som officiell Bronze Partner till Stockholm Pride.
- Vi tror på alla människors lika värde och vår värdering är enkel – vi skapar hem för alla familjer, säger Kent Johansson, vd Älvsbyhus. 

För att göra något konkret av sina värderingar har Älvsbyhus valt att gå in som officiell Bronze Partner till Stockholm Pride. Det betyder att företaget sponsrar festivalen med 100 000 kronor. Pengar som gör att arrangören kan skapa en så bra festival som möjligt – med föreläsningar, debatter, uppträdanden och trygga rum för alla.
- Vi har engagerat oss genom sponsring tidigare. Inte minst för miljö, idrott och kultur – viktiga komponenter för att människor ska må bra och kunna utvecklas. Och det här gäller såklart alla människor. Oavsett sexuell läggning eller könsidentitet, säger Kent Johansson och fortsätter:
- När vi bygger våra hus är det med tanken om att vi skapar hem för familjer. Oavsett hur de ser ut.

Älvsbyhus manifest:
Några är svarta. Några gula. Flera vitaste vitt. En del är av tradition röda, med vita knutar.
Men, alla våra hus är välkomnande hem för familjer. Sköna människor av alla de slag som valt att leva tillsammans. För kärlekens skull.
Vi älskar den grundläggande tanken om människors lika värde. Och därför är det också självklart för oss att aktivt stötta Stockholm Pride.
Oavsett vem du är så är slutpoängen för oss densamma. Vi levererar högkvalitativt boende till marknadens bästa pris till alla. Ett smartare val, helt enkelt.

Missa inte  vårt Pride-målade visningshus här!

"Tack till alla er som kom"

Söndag den 21 maj höll Älvsbyhus husvisningar på 20 orter runt om i landet. I Piteå kom ett 40-tal familjer för att spana in Höner.

Läs mer