Hoppa till innehåll

Upplev livet ur en ny vinkel

Husköparna har önskat och nu är det här.
Vinkelhuset Regina är inte bara Älvsbyhus största enplanshus, det går också att få i tre olika utföranden.
- Det här är ett nytt modernt hus där vi tagit hänsyn till såväl varannan vecka-liv som sommarens grillmiddagar, säger Jennifer Johansson, marknadschef Älvsbyhus. 

Många av Älvsbyhus kunder efterfrågar stora hus med öppna planlösningar – och gärna i vinkel. Fram till nu har det bara funnits ett vinkelhus - populära Tove
När planerna för Regina började ta form, utgick man dels från husköparnas önskemål och behov, dels från den erfarenhet man samlat på sig som Sveriges största hustillverkare med över 60 år i branschen.
- Regina blir vårt största enplanshus och vi har passat på att jobba lite extra med flexibiliteten och tillval för att täcka de olika behov som dagens familjer kan ha, säger Jennifer Johansson.  

Det här innebär att vinkeln kan fås i tre olika utföranden. Som standard ingår tre sovrum men möjlighet finns att få totalt fem sovrum.
- Den med flest sovrum är ju toppen för familjer med varannan vecka-barn. Ena veckan har man kanske fyra barn, andra veckan inga.
- Dessutom har Regina två rejäla badrum, många förvaringsmöjligheter och en stor walk-in-closet med direkt ingång från master bedroom. Som tillval kan du dessutom välja att sätta in en extra dörr från klädkammaren in till badrummet. Många av våra kunder bygger en altan i vinkeln, vilket är perfekt för sommarens grillmiddagar. Regina kompletterar vårt nuvarande husprogram väldigt bra.

Allt det här går att uppleva direkt i mobilen - på jobbet, bussen eller hemifrån soffan – genom en husvisning i 3D

Se planlösning för Regina. 

Älvsbytalo talopaketti 1,5-kerroksinen Astrid

Älvsbyhus investerar i stort tomtområde

Älvsbyhus är Sveriges största småhustillverkare och har som ambition att fördubbla sin volym av hus, ett strategiskt beslut som nu har lett till fler förändringar. En av dom var starten av Älvsbyhus Mark som just gjort sin första stora investering.

Läs mer
Beställ katalog
Chatt