Hoppa till innehåll

Nya tillval - nya möjligheter

Tillsammans med de nya husmodellerna kommer en rad nya tillval. Bland annat tak, entré och panel som gör det möjligt att förändra exteriören på samtliga av våra modeller.

När du bygger ett nytt Älvsbyhus är valfriheten stor. Med hjälp av våra 150 tillval vill vi att du ska kunna forma ditt hem precis som du vill ha det. I och med lanseringen av våra helt nya hus passar vi också på att uppdatera tillvalslistan med några nyheter som fokuserar på det exteriöra. 

Till samtliga av våra husmodeller går det nu att välja liggande panel under alla fönster. Ett val som ger ett spännande, visuellt uttryck i kontrast till den stående panelen. För vårt jubileumshus Modern 129 ingår det här, men vi gillar det så mycket att vi vill ge chansen även till de som väljer andra husmodeller. 

Till våra 1-planshus Elsa, Linnéa, Greta samt nya Estelle och Eva kommer nu också ett taktillval som omfattar ett modernt tak i 19° lutning i en tidlös bandtäckningsmönstrad plåt. Det går att få i antingen svart, silver eller rött. Takkonstruktionen har ett lättare uttryck med mindre utsprång och nättare takfot. Här får du dessutom ett helt nytt integrerat skärmtak över entrén som förstärker det urbana uttrycket.

Läs mer om våra nya husmodeller!

Beställ vår nya huskatalog!

"En spännande resa mot en ny modern design"

75-årsjubileum 2019, men Älvsbyhus laddar inte för historiska återblickar. Nej, fokus är riktat framåt med tre nya hus och ett helt nytt koncept. – Vi har experimenterat med lite nya lösningar och startar nu en spännande resa mot ny modern design, bland annat genom att lansera jubileumshuset Modern 129, säger Kent Johansson, vd Älvsbyhus.

Läs mer
Beställ katalog