Hoppa till innehåll

Sveriges bästa betalningslösning

Inga förskottsbetalningar. Och endast betalning när du flyttar in.
Älvsbyhus har marknadens bästa betalningsvillkor.
- Du betalar inte ett öre förrän allt är godkänt och klart. Det är vi ensamma om på marknaden, säger Olov Granström, försäljningschef Älvsbyhus.

Husköpet. Beslutet att bygga ett nytt hus är ofta ett av de största beslut en familj gör och inte sällan med en del vånda och oro över hur allt ska lösa sig på bästa sätt.
- Vi vet att det är förknippat med en del oro att fatta beslut om att bygga ett hus. Man kan vara orolig över att verkligen få det man beställt, att det ska bli klart och som man önskat. För att göra det så tryggt som möjligt ser vi till att du betalar allt efter att entreprenaden godkänts vid slutbesiktning, säger Olov Granström och fortsätter:
- I princip betalar du när huset är klart för inflyttning. Du riskerar inte att behöva betala in fyra eller fem delbetalningar utan att egentligen ha sett slutresultatet. Du behöver inte oroa dig över om någon entreprenör går i konkurs eller om bygget inte slutförs på utlovat vis.

Olov Granström menar att man på Älvsbyhus har stor respekt för den oro många kan känna. 
- Vi vill inte att våra kunder ska behöva lägga ut några pengar utan att veta slutresultatet. Vi har stor respekt för den rädsla många kan känna, vi tror att det kan vara ett hinder för många som är nyfikna på att bygga hus. Därför erbjuder vi nu marknadens bästa betalningsvillkor. 

Fler fördelar med Älvsbyhus 

”Ett obegripligt lågt pris”

Bland de som väljer Älvsbyhus är priset en stark bidragande faktor. Det visar senaste undersökningen från United Minds - och det vittnar kunderna om. - Jag blev förvånad över att Älvsbyhus var så mycket mer prisvärt än konkurrenterna, säger Dan Darmell.

Läs mer
Beställ katalog
Chatt