Hoppa till innehåll

Upplev ditt nya drömhus från soffan

Tillsammans med det nya vinkelhuset Regina, passar Älvsbyhus på att lansera en husvisning i 3D.
Du kan alltså uppleva Regina hemifrån soffan, via din dator eller din mobil.
Har du dessutom ett par VR-glasögon kan du få en komplett VR-upplevelse där du kan röra dig mellan rummen. 

Att köpa ett hus är den största investeringen många familjer gör. Att därför få uppleva huset innan köp kan tyckas som en självklarhet.
Tillsammans med Warpin Media har Älvsbyhus därför tagit fram ett alternativ till den fysiska husvisningen för det nya vinkelhuset Regina.
- Egentligen är det två olika visningar Älvsbyhus kunder nu får. Dels en husvisning där du kan uppleva ditt drömhus online i 3D-bilder. Dels en VR-upplevelse som gör att du får en känsla för rymd, storlek och utseende. Som om du var inne i huset utan att gå på en fysisk visning, säger Emma af Robson, vice vd och medgrundare Warpin Media.

VR-upplevelsen kräver VR-glasögon medan husvisningen där Regina kan upplevas möblerat i 3D-bilder, går att ta del av utan glasögon från dator eller mobil.
- Vi vill underlätta så mycket som möjligt för våra kunder när de köper ett hus av oss. Där ingår att ge dem möjlighet att undersöka så mycket som möjligt innan köpet. Med den här funktionen kan våra kunder uppleva våra hus när och var de vill, säger Jennifer Johansson, marknadschef Älvsbyhus. 

Se VR-filmen här!

Upplev livet ur en ny vinkel

Husköparna har önskat och nu är det här. Vinkelhuset Regina är inte bara Älvsbyhus största enplanshus, det går också att få i tre olika utföranden. - Det här är ett nytt modernt hus där vi tagit hänsyn till såväl varannan vecka-liv som sommarens grillmiddagar, säger Jennifer Johansson, marknadschef Älvsbyhus.

Läs mer