Hoppa till innehåll

BJÖRKDALEN

I natursköna Björkdalen vid Svärtinge växer ett nytt villaområde fram. Älvsbyhus uppför 52 villor i varierande storlekar på stora natursköna tomter. Med närhet till lokal service och med bara 11 minuter till Ingelsta handelsområde finns nu stora möjligheter för dig och din familj att hitta ert drömboende. Bland våra husmodeller kan du hitta det hem som du alltid drömt om. 

Vi vill att det ska vara enkelt att köpa hus och du kan alltid känna dig trygg med oss. Vår byggmetod är effektiv och ger hög kvalitet. Vi har Sveriges nöjdaste kunder och är Sveriges största småhustillverkare sedan 19 år tillbaka.

I närhet till skog och stad växer Björkdalen fram. Här kan du välja bland stora och varierande tomter med villor i storlekar mellan 85-200 m² och 2-7 rok. Priser för hus och tomt från 3 052 557 kr med boendekostnader från 5 535 kronor i månaden. Du kan också välja bland över 150 tillval för att göra ditt hem personligt och anpassat. 

Björkdalen kommer börja att växa fram under hösten/vintern 2019 med de första husen inflyttningsklara sommaren 2020. Området är etappindelat där vi börjar med den vänstra halvan. Den högra halvan kommer byggas klart cirka ett halvår senare så att hela området blir färdigställt i slutet av 2020. 

tomtkarta_webbliten.png

Öppet hus och visningsdag söndag 1 september kl 13-16

Välkommen att besöka Björkdalen och vårt mässtält den 1 september. Området ligger vid Svärtinge på Långkärrsvägen. Där kan du på plats uppleva Björkdalens gemytliga bullerbykänsla och se tomterna i fält. Vi finns på plats med våra säljrepresentanter som kan presentera området. Våra hus säljs till fast pris. För alla tomter och hus har du möjlighet att få en färdig produktionskalkyl och den information om husen som du behöver. Det kommer också finnas banker på plats för att diskutera era lånemöjligheter, men vill ni ta det med er egen bank efteråt så finns det tid för det. 

Körbeskrivning

Från Norrköping:
Kör mot Svärtinge.
Sväng in på Ristvägen kör 678 meter.
Sväng höger in på Långkärrsvägen kör 630 meter.
Håll till vänster in på Långkärrsvägen.
Håll till höger där vägen delar sig.
Du är framme vid tomten på vänster sida.

Intresseanmälan och säljstart måndag 2 september kl 07.00

Den 2 september kl 07.00 öppnar intresseanmälan. Det är först till kvarn som gäller för tilldelningen av husen och tilldelningen påbörjas direkt och sker löpande.

Beroende på vilken etapp ditt hus ligger i så kommer leveranstiden att variera. Preliminär första inflyttning i etapp 1 beräknas till 6-8 månader, i augusti 2020 och för etapp 2 i december 2020. Vi har fasta inflyttningstider för alla hus men även inflyttningsdatum tilldelas i den turordning beställningen sker

Intresseanmälan ska skickas till bjorkdalen@alvsbyhus.se från 2 september kl 07.00 och ska innehålla namn och bostadsadress samt kontaktuppgifter i form av mobiltelefon och e-post. Där ska också framgå vilken tomt/hus ni önskar i första hand och eventuella andra- och tredjehandsval. 

Observera att en intresseanmälan inte är bindande och att man heller inte är garanterad köp.

Branschens bästa betalningsvillkor

Det är enkelt, tryggt och ekonomiskt att göra ett husköp från Älvsbyhus.

Hos oss betalar du ditt hus först 5 dagar efter godkänd slutbesiktning. Nu kan du börja njuta av ditt nya hem, där bland annat förmånliga försäkringar, femton år utan fastighetsavgift och en låg driftskostnad gör att du kan fokusera på annat du tycker är viktigt. Ett smart val med andra ord.

Dokument

Fakta

Beställ katalog