Hoppa till innehåll

Älvsbyhus söker säljare till Södermanland

Vi söker dig som är engagerad och verkligen vill hjälpa oss att bli ännu bättre och i det här fallet mer specifikt: sälja bättre. Vi vill ha ett starkt personligt engagemang, det är viktigt för oss. Vi vill att du är ödmjuk, sätter kunden i centrum och hjälper oss att alltid hålla vad vi lovar.

Just kundnöjdheten är något vi sätter högt. Vi vet att nöjda kunder är våra bästa säljare i förlängningen. Deras vittnesbörd väger tungt på marknaden, därför vill vi säkerställa att du som säljare säkrar inte bara en god affär för Älvsbyhus, utan också en glad kund som blir en ambassadör för oss.

Vi är ett företag med långa traditioner, en historik som vi är stolta över. Nu satsar vi för framtiden och har både stora resurser och ambitioner.

Tycker du om att ha eget ansvar och att arbeta självständigt? Då kan arbetet som Älvsbyhus säljare vara något för dig!

Arbetet innebär att sälja Älvsbyhus mot högt uppställda mål och vara del i att stärka vårt varumärke. Du kommer att ingå i ett erfaret nätverk, svenska mästare i husförsäljning under ledning av Olov Granström försäljningschef.

Du har god erfarenhet av försäljning inom liknande verksamhet och kan visa på dokumenterade toppresultat. Har du kunskap om husbyggnation är det ett plus. Du ska vara en driven säljare, kundfokuserad och ha hög servicenivå. Vi söker dig som bygger relationer genom att inge förtroende. Du är strukturerad och upprättar, genomför och följer upp aktivitetsplaner. Arbetstempot kan ibland vara högt med arbete både på kvällar och helger så du bör vara stresstålig och kunna prioritera.

Då de flesta av våra säljare är män ser vi gärna kvinnliga sökande.

Vi erbjuder dig att utvecklas i en nyckelroll i ett lönsamt företag med lång tradition och fokus på framtiden. Känner du igen dig själv i det du just läst, då kan Älvsbyhus vara ett smartare karriärval.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Olov Granström försäljningschef 0929-162 30, 070-552 92 99.

Välkommen med din ansökan via e-post: Cecilia Wiklund personalchef HR@alvsbyhus.se

Sista ansökningsdag 2019-05-06, men urval sker löpande.

Älvsbyhus är Sveriges ledande trähustillverkare och har varit det under hela 2000-talet. Sedan 1960 har vi levererat över 42 000 småhus till familjer i hela Norden. Älvsbyhus är ett familjeföretag i tredje generationen, som under årens lopp utvecklat en unik och effektiv produktion av kvalitativa hus till marknadens bästa pris. Produktionsanläggningarna finns i Älvsbyn, Bjärnum och Kauhajoki (Finland).

Beställ katalog