Hoppa till innehåll

Kvalificerad redovisningsekonom

Arbetsuppgifter

Ekonomiavdelningen består av fyra personer samt ekonomichef. Då en av våra medarbetare ska gå i pension så söker vi nu en ekonom som brinner för redovisning och ständigt söker efter nya sätt att förbättra sina arbetsprocesser. Som ekonom hos oss har du ansvaret för att säkerställa, upprätthålla och utveckla redovisningsarbetet för våra svenska och finska bolag. I tjänsten ingår löpande redovisningsarbete med period -och årsbokslut, skatt -och momsredovisning, kontoavstämningar samt uppföljning och analys av balansposter. En viktig del av det löpande arbetet är att hantera eventuella avvikelser i bokslutsprocessen och arbeta med att säkerställa att de inte uppstår igen. Du kommer utföra interna kontroller för att se att gällande redovisningsrutiner följs och agera stöd och bollplank till andra avdelningar i ekonomirelaterade frågor. Vi arbetar i Affärssystemet Navision och är i färd med att uppgradera till Navision Business Central.  

Ständig förbättring är något som genomsyrar vår verksamhet och du förväntas arbeta aktivt med att identifiera förbättringsområden och driva mindre projekt inom avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har ekonomiutbildning från universitet eller högskola, gärna med inriktning redovisning och har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper och att du behärskar Excel och olika affärssystem galant. Till din natur är du initiativtagande, strukturerad och har lätt för att sätta dig in i komplexa frågeställningar om exempelvis skatt och redovisningsprinciper. Du motiveras av utmaningar och trivs i en miljö med ständig förändring. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning, på 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via e-post till hr@alvsbyhus.se senast 2019-09-30.

Urval sker löpande, så ansök som snart som möjligt!

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:                  

Kerstin Vikström, ekonomichef 070-216 27 12
Cecilia Wiklund, HR chef 072-523 22 51

Beställ katalog