Hoppa till innehåll

Tomter i Skillingaryd

Vi erbjuder flera fina tomter i Skillingaryd!
I fina områden med närhet till buss, tågstation, centrum samt skola och fritids. 

Här kan du till exempel välja att bygga Modern 129 på 129 m², nyckelfärdigt med tomt. 

Pris från 2 879 875 kr (nyckelfärdigt)

Modern 129 är vårt jubileumshus som utvecklats tillsammans med arkitekter och är laddat med nya lyxiga tillval som standard. 
Bland annat har huset ett modernt exteriört utseende med fler fönster, liggande panel under dessa samt ny bred farstukvist i funkisstil. 
Invändigt har även dörrarna fått funkisdesign och en uppdaterad belysningsfilosofi ger mer spotlights som standard. 

Helt nytt är också den spännande planlösningen med köket beläget i hjärtat av huset. Fönstrens placering ger maximalt ljusinsläpp i såväl kök som vardagsrum. 
I Modern 129 har hallen också fått ordentligt med plats. Vidare har generösa ytor skapats för att man ska kunna hitta egna förvaringslösningar samtidigt som huset har en avskild och praktisk master bedroom-lösning.

Ingår bland annat i Modern 129: 19° taklutning, modern bandtäckningsmönstrad takplåt, små och nätta takutsprång, bred och modern farstukvist i funkisstil, fler fönster, låga fönster, helglasade fönsterdörrar, innerdörrar med funkisdesign, liggande dekorfönster, liggande panel under fönster, spotlights i kök och badrum, LED-spotlights i fönstersmygar.

Villa Modern är det perfekta enplanshuset för såväl mindre som större familjer och det till ett av marknadens absolut bästa priser.

Se alla våra hus här

Himlabacken med närhet till skola, fritids och centrum med buss och tågstation finns inom gångavstånd. Tomtstorlekarna är cirka 1500 m² stora. Alla vägar och tomter är förberedda för byggnation.

Se tomtområde för Himlabacken
Se tomtområde för Far Anders Väg

Kontakta mig för frågor eller funderingar!

Mer information

Mikael Nilsson

Säljare
Mobil: 076-645 58 38
mikael.nilsson@alvsbyhus.se
Skicka e-post

Fakta

Beställ katalog